Βασίλης Οικονόμου: Τραμπούκισε τη Δώρα Αυγέρη μέσα στη Βουλή – Πρόταση μομφής κατέθεσε η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ (vid)

 Βασίλης Οικονόμου: Τραμπούκισε τη Δώρα Αυγέρη μέσα στη Βουλή – Πρόταση μομφής κατέθεσε η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ (vid)

Τη θεσμική παρέμβαση του Κώστα Τασούλα μετά τους τραμπουκισμούς του Βασίλη Οικονόμου στη Βουλή ζητά η Δώρα Αυγέρη, χαρακτηρίζοντας τον βουλευτή της ΝΔ «τζάμπα μάγκα»

Ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων εξαπέλυσε προσωπική επίθεση στη βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, αρνούμενος να της δώσει τον λόγο. Μάλιστα την χαρακτήρισε «ανύπαρκτη», ενώ της μιλούσε στον ενικό. «Είσαι για… πολλά» έλεγε ο Βασίλης Οικονόμου, με την Δώρα Αυγέρη να θέτει θέμα μομφής.

ΚΙΝΑΛ για διάγγελμα Μητσοτάκη: Επιμένουμε στην επιβολή πλαφόν στη λιανική τιμή της ενέργειας

Η Δώρα Αυγέρη με ανάρτησή της στο Facebook τονίζει ότι σε «ρόλο “τζάμπα μάγκα” ο Β. Οικονόμου τραμπουκίζει από τη θέση του προέδρου της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων».

Άκρως αντικοινοβουλευτική και αντιθεσμική, η προσωπική επίθεσή του. Δεν προσέβαλε μόνο μια βουλευτή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά και την ίδια τη Βουλή των Ελλήνων» επισημαίνει η αναπληρώτρια τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και προσθέτει:

«Με το καλησπέρα της έναρξης της συζήτησης του νομοσχεδίου του Υπουργείου Υγείας στην Διαρκή Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της οποίας είναι πρόεδρος. Θα υπάρξει θεσμική παρέμβαση του προέδρου της Βουλής;».

Μανώλης Δράκος