• 19 Σεπτεμβρίου, 2021

Τόκιο: Σάλος με την μετάδοση – Δεν έδειξαν τον Πετρούνια

 Τόκιο: Σάλος με την μετάδοση – Δεν έδειξαν τον Πετρούνια

Ελάχιστη σχέση με τις τηλεοπτικές μεταδόσεις, αλλά και μηδαμινή γνώση με τον Αθλητισμού πρέπει να έχουν οι Ιάπωνες διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων…

Στον δεύτερο προκριματικό στους κρίκους ο Λευτέρης Πετρούνιας έκανε την καλύτερη επίδοση και κατατάχτηκε πρώτος στο γκρουπ, όμως οι διοργανωτές δεν έδειξαν ποτέ την προσπάθειά του!

Αντίθετα, έδειχναν τον διάλογο που είχε ο Έλληνας πρωταθλητής με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και με τον πρόεδρο της ΕΟΕ, Σπύρο Καπράλο…

Μάταια, οι τηλεθεατές περίμεναν ένα πλάνο από την προσπάθεια του Πετρούνια.

H ΕΡΤ βέβαια έχει την δική της ευθύνη διότι θα μπορούσε να είχε προβλέψει και να ζητήσει μόνο το feed των κρίκων από την διαδικασία στο σύνθετο, αλλά δεν το έπραξε με αποτέλεσμα να αφήσει στην τύχη της, την μετάδοση και να μην δούμε ποτέ την τέλεια προσπάθεια του Πετρούνια στον δεύτερο προκριματικό.

Φυσικά, ανάμεσα σε εκείνους που έχουν ενοχληθεί είναι και η σύζυγός του και πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής Βασιλική Μιλλούση.

Με ανάρτησή της λίγο πριν ολοκληρωθεί η ζωντανή μετάδοση τόνισε: “Σε λίγο θα ολοκληρωθεί ο αγώνας και εμείς δεν έχουμε δει τον Λευτέρη. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι με τη βαθμολογία του, αλλά θα θέλαμε να τον δούμε. Περιμένουμε μπας και τον δείξουνε”