• 19 Σεπτεμβρίου, 2020

Το νέο σήμα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία- Το βίντεο με τον Αλ. Τσίπρα

 Το νέο σήμα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία- Το βίντεο με τον Αλ. Τσίπρα

Με ένα βίντεο που δημοσιοποιήθηκε πριν λίγο μέσω You Tube ο Αλέξης Τσίπρας παρουσίασε το νέο σήμα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Στο πλαίσιο των αλλαγών που ξεκίνησαν με τον ορισμό νέου γραμματέα και επικοινωνιακής ομάδας αλλά και νέων τομεαρχών.

To μήνυμα Τσίπρα στο fb:

Η ιστορία των κοινωνιών μας είναι η ιστορία της εξέλιξης. Μια δύναμη ανίκητη, συλλογική, αναπόδραστη. Εμείς, είμαστε προϊόν αυτής της εξέλιξης. Ένα κόμμα που μεγάλωσε και ωρίμασε αναλαμβάνοντας το τιμόνι της χώρας σε ιστορικές στιγμές. Ένα κόμμα που δεν έπαψε ποτέ να μετασχηματίζεται. Να μαθαίνει. Να ακούει. Να κατανοεί. Να σκέφτεται. Να αλλάζει.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία εξελίσσεται, έχοντας οδηγό του τις αξίες ενός λαού που αγωνίστηκε, δημιούργησε, αντιστάθηκε, νίκησε.
Δημοκρατία, Αλληλεγγύη, Δικαιοσύνη, Ελευθερία, Ισότητα. Αυτές οι αξίες που συμβολίζονται από το νέο λογότυπο, μας καθοδηγούν σαν ένα αστέρι στον ουρανό, που μας δείχνει πάντα το δρόμο που πρέπει να διαβούμε, για να φτάσουμε στον προορισμό μας.
Η Αριστερά και η Δημοκρατική Παράταξη είναι δημιούργημα αυτών των αξιών.
Γεννήθηκαν σε αυτό τον τόπο από την ανάγκη των Ελλήνων για μια δίκαιη, ελεύθερη και δημοκρατική πατρίδα.
Σήμερα, μια πλατιά Συμμαχία κάθε πολίτη που οραματίζεται τη Δίκαιη και Προοδευτική Ελλάδα της νέας εποχής, έρχεται για να κάνει το όραμα πράξη.
Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κάνει το βήμα στο μέλλον.