• 24 Σεπτεμβρίου, 2021

Τη διαγραφή Μπογδάνου ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ – Για τη δημοσίευση ονομάτων νηπίων

 Τη διαγραφή Μπογδάνου ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ – Για τη δημοσίευση ονομάτων νηπίων

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη δημοσίευση της λίστας των ονομάτων μαθητών του νηπιαγωγείου από την ιστοσελίδα meaculpa, το οποίο ανήκει στη σύζυγο του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και την αναπαραγωγή του άρθρου από τον βουλευτή της ΝΔ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά εξηγήσεις από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, χαρακτηρίζοντας την ιστοσελίδα ως «ακροδεξιά».

Το παρασκήνιο της συνάντησης Τσίπρα-Πρετεντέρη- Ποιος την ζήτησε- Ποιες εμφανίσεις και σε ποια ΜΜΕ σχεδιάζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Αναλυτικά:

«Εχθές το βράδυ ο βουλευτής της ΝΔ κ. Μπογδάνος αναπαρήγαγε δημοσίευμα από γνωστή ακροδεξιά ιστοσελίδα, το οποίο στην αρχική του μορφή δημοσίευσε ονόματα μαθητών νηπιαγωγείου της Αθήνας.

Πρόκειται για μια εγκληματική και φρικιαστική ενέργεια που έχει ως αποτέλεσμα να στοχοποιήσει μικρά παιδιά υποκινώντας πράξεις βίας εναντίον τους.

Ο κ. Μητσοτάκης είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για όλα αυτά, αφού έχει μετατρέψει την κυβέρνηση του σε κυβέρνηση του ΛΑΟΣ και των αρνητών του Ολοκαυτώματος.

Το μόνο που έχει να κάνει ο κ. Μητσοτάκης αν δεν καλύπτει αυτές τις φασιστικές πρακτικές είναι να πει πως βρέθηκε στα χέρια του βουλευτή του η λίστα με τα προσωπικά δεδομένα νηπίων και στη συνέχεια να τον διαγράψει».