• 16 Οκτωβρίου, 2021

Τι απαντά στις καταγγελίες για τα πλαστά πιστοποιητικά καλλιτεχνών ο Σπύρος Μπιμπίλας

 Τι απαντά στις καταγγελίες για τα πλαστά πιστοποιητικά καλλιτεχνών ο Σπύρος Μπιμπίλας

Για πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού στη σόουμπιζ, έκανε λόγο ο ηθοποιός Γιώργος Παράσχος. «Αν με προσέγγιζαν, θα τους πήγαινα στην αστυνομία», λέει ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας έδωσε τη δική του απάντηση. Ο ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΙ αποκάλυψε πως τον προσέγγισε συνάδελφός του, προκειμένου να του πουλήσει ψεύτικο πιστοποιητικό εμβολιασμού αντί 300 ευρώ.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, λοιπόν, μίλησε στην εφημερίδα Espresso, τονίζοντας πως έχει ακούσει και ο ίδιος ότι ίσως συμβαίνει κάτι τέτοιο.

«Το έχω ακούσει κι εγώ ως φήμη να κυκλοφορεί τις τελευταίες δυο τρεις μέρες, αλλά εμένα δεν με έχει προσεγγίσει κανείς να βγάλω ψεύτικο πιστοποιητικό εμβολιασμού. Αν με προσέγγιζαν, θα τους πήγαινα στην αστυνομία. Γενικά, αν υφίσταται όλο αυτό και είναι αληθινό θα πρέπει κάθε τέτοια περίπτωση να καταγγέλλεται. Διότι αλλιώς δεν μπορούμε να προστατευτούμε.

Για να το καταγγείλει δημόσια ο κ. Παράσχος, σημαίνει ότι έχει στοιχεία. Εγώ θα το κατήγγελλα κατευθείαν γιατί είμαι και πολύ υπέρ των εμβολίων. Αν υπάρχουν γιατροί που κάνουν τέτοια πράγματα, πρέπει να συλληφθούν αμέσως», λέει ο Σπύρος Μπιμπίλας.