• 26 Ιουλίου, 2021

Θρίλερ στον τελικό του Survivor: Τρεις φορές άλλαξαν χέρια τα 100.000 ευρώ

 Θρίλερ στον τελικό του Survivor: Τρεις φορές άλλαξαν χέρια τα 100.000 ευρώ

Θρίλερ στην ψηφοφορία για τον μεγάλο νικητή του Survivor, που ανέδειξε τελικά νικητή τον Σάκη Κατσούλη.

Σύμφωνα με το «Πρωινό» το «νήμα κόπηκε» από τον Σάκη με ελάχιστη διαφορά. Τα στοιχήματα έδειχναν ως μεγάλο φαβορί τον Σάκη Κατσούλη, αλλά τελικά αποδείχτηκε ότι ο Ηλίας Μπογδάνος ήταν άξιος αντίπαλος.

Τρεις φορές σύμφωνα με τις πληροφορίες του ρεπορτάζ της εκπομπής, ο Ηλίας πήγε να γυρίσει τούμπα την ψηφοφορία.

Σάρωσε σε τηλεθέαση το Survivor

«Ήταν ένα θρίλερ για γερά νεύρα. Τρεις φορές πήγε να γυρίσει η ψηφοφορία και είχαμε ρεκόρ συμμετοχών (ψήφων). Οι συμμετοχές έφτασαν εκείνες του 2017 που οι φιναλίστ ήταν ο Ντάνος Αγγελόπουλος και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης. Τις τελευταίες δύο ώρες παγιώθηκε το προβάδισμα του Σάκη και σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες η διαφορά γύρισε τελικά στις δύο μονάδες. Οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι έκλεισε στη μία μονάδα με τον Σάκη να είναι στο 50,5 και ο Ηλίας στο 49,5» ειπώθηκε στην εκπομπή.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Θέλω να πω ένα μπράβο στον Ηλία. Όταν φτάνεις τρεις φορές να είσαι πρώτος στην ψηφοφορία και τελικά να χάνεις με μία μόνο μονάδα και το αντιμετωπίζεις τόσο ψύχραιμο με τόση χαρά, δείχνει πραγματικά τη μεγαλοσύνη του χαρακτήρα σου και των αισθημάτων σου». «Είναι ένα καλοπροαίρετο παιδί» είπε για τον Ηλία η Φαίη Σκορδά.