• 20 Απριλίου, 2021

Θεσσαλονίκη: Γυναίκα περπατούσε γυμνή στην Αριστοτέλους- Νεαρή έδειξε το στήθος της περνώντας δίπλα από διμοιρία των ΜΑΤ! (vid)

 Θεσσαλονίκη: Γυναίκα περπατούσε γυμνή στην Αριστοτέλους- Νεαρή έδειξε το στήθος της περνώντας δίπλα από διμοιρία των ΜΑΤ! (vid)

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην παραλία της Θεσσαλονίκης. «Νεαρή κοπέλα βιντεοσκοπήθηκε από την φίλη της τη στιγμή που σήκωσε της μπλούζα της και έδειξε το στήθος της δημόσια. Αφορμή για την πράξη της στάθηκε η παρουσία μιας διμοιρίας των ΜΑΤ που βρισκόταν λίγα μέτρα μακρύτερα. Η νεαρή δημοσίευσε το βίντεο στο προφίλ που διατηρεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης», αναφέρει σχετικά το thestival.gr.


Ρεπορτάζ του Open αναφέρει ότι το περιστατικό σημειώθηκε ενώ ήταν σε εξέλιξη διαμαρτυρία κατά του lockdown και η γυναίκα περνώντας μπροστά τα ΜΑΤ σήκωσε τη μπλούζα της και επέδειξε το στήθος της.

Θεσσαλονίκη Εδειξε το στήθος της


Eνα ακόμα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Κυριακής, στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Οπως αναφέρει το makthes, μια γυναίκα έβγαλε τα ρούχα και τα παπούτσια της και κυκλοφορούσε γυμνή στην οδό Μητροπόλεως στο ύψος της Αριστοτέλους, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης


Αυτό δεν ήταν το μόνο περιστατικό, καθώς πριν από μία εβδομάδα μια γυναίκα έβγαλε τα ρούχα της στην οδό Τσιμισκή. Η γυναίκα πέταξε τα ρούχα της σε ένα περίπτερο και άρχισε να περπατά γυμνή.