• 16 Ιανουαρίου, 2022

Θεμιστοκλέους για 4η δόση : “Είναι έτοιμα τα συστήματα”

 Θεμιστοκλέους για 4η δόση : “Είναι έτοιμα τα συστήματα”

Εξελίξεις ως προς την χορήγηση της τέταρτης δόσεις του εμβολίου για τον κοροναϊό προανήγγειλε ο  γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Μάριος Θεμιστοκλέους, μιλώντας το πρωί της Τρίτης (11.01.2022) στην ΕΡΤ

Ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Μάριος Θεμιστοκλέους είπε πως είναι πιθανό να έχουμε απόφαση και σήμερα, ή αλλιώς η Επιτροπή θα λάβει αποφάσεις για την χορήγηση 4ης δόσης εμβολίου στους ανοσοκατεσταλμένους στην επόμενη συνεδρίαση της. Ωστόσο, δεν έγινε πιο συγκεκριμένος ως προς το χρονικό πλαίσιο. 

Ραγδαίες αλλαγές στον ΣΥΡΙΖΑ – Τι κρύβεται πίσω από την… επανεμφάνιση “αυτόνομων” τομεαρχών στην Κουμουνδούρου

Σύμφωνα μάλιστα με την ΕΡΤ, υπάρχουν ήδη περιπτώσεις πολιτών που έχουν λάβει μήνυμα μετά την τρίτη δόση πως ο εμβολιασμός τους θα ολοκληρωθεί μετά την τέταρτη. Όπως εξήγησε ο Μάριος Θεμιστοκλέους, πρόκειται προφανώς για άτομα που ανήκουν στους ανοσοκατεσταλμένους.

«Η τέταρτη δόση σε γενικό πληθυσμό δεν έχει εγκριθεί και δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο εάν η Όμικρον θα απαιτηθεί τροποποιημένη δόση εμβολίου» είπε ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Μάριος Θεμιστοκλέους και δήλωσε αισιόδοξος πως «δεν θα πάμε σε τέταρτη δόση στον γενικό πληθυσμό».

Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο libre.gr είναι προσωπικές και εκφράζουν μόνο τον συγγραφέα.