• 25 Σεπτεμβρίου, 2021

Τέλος ο Δημοσθένης Καρμοίρης από την ΕΡΤ

 Τέλος ο Δημοσθένης Καρμοίρης από την ΕΡΤ

Τέλος ο Δημοσθένης Καρμοίρης από την ΕΡΤ.

Ενα σχόλιο για τους Κορεάτες αθλητές του πινγκ πονγκ. «Οι Κορεάτες δεν παίζονται στο πινγκ πονγκ», είπε, «επειδή είναι σχιστά τα μάτια πώς παρακολουθούν το μπαλάκι που πάει και έρχεται».

Η κατακραυγή εναντίον του δημοσιογράφου ήταν έντονη, ιδίως στα social media. Αποτέλεσμα η ΕΡΤ να σταματήσει τη συνεργασία μαζί του. «Ρατσιστικά σχόλια δεν χωρούν στη Δημόσια τηλεόραση. Η συνεργασία του Δημοσθένη Καρμοίρη με την ΕΡΤ παύθηκε σήμερα, αμέσως μετά την πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ1», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Στη διάρκεια πρωινής εκπομπής της Δημόσιας Τηλεόρασης και κατά τον σχολιασμό της ήττας του Παναγιώτη Γκιώνη από τον Νοτιοκορεάτη Ζεούνγκ, ο εκ των παρουσιαστών, αθλητικογράφος, Δημοσθένης Καρμοίρης (που είχε πει ότι η Άννα Κορακάκη τα…θαλάσσωσε με την έκτη θέση στην Σκοποβολή και μετά ζήτησε συγγνώμη) , αφού πρώτα εξήρε την ικανότητα των Νοτιοκορεατών στο πινγκ πονγκ λέγοντας ότι «δεν παίζονται στο πινγκ πονγκ», στη συνέχεια θέλησε (αποτυχημένα) να αστειευτεί.

«Όταν είναι σχιστά τα μάτια πώς παρακολουθούν το μπαλάκι που πάει και έρχεται;» είπε χαμογελώντας, θεωρώντας προφανώς ότι είπε κάτι αστείο.