Ταραντίλης: Οι πολίτες ζητούν αντιμετώπιση των προβλημάτων κι όχι κομματικούς καυγάδες

 Ταραντίλης: Οι πολίτες ζητούν αντιμετώπιση των προβλημάτων κι όχι κομματικούς καυγάδες

«Οι πολίτες ζητούν υπεύθυνη αντιμετώπιση των προβλημάτων που προέκυψαν από μια πρωτοφανή κακοκαιρία κι όχι κομματικούς καυγάδες. Γι΄ αυτό ακριβώς επί 3 ημέρες έχουμε αποφύγει να απαντήσουμε στις διαρκείς ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα και όλες οι υπηρεσίες βρίσκονται σε διάταξη μάχης για την οργανωμένη αποκατάσταση ζημιών» σχολίασε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης απαντώντας στις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Ο κ. Ταραντίλης τονίζει ότι «επειδή όμως τον ακούσαμε στη Βουλή να διαμαρτύρεται για το κλείσιμο της εθνικής οδού, του επισυνάπτουμε φωτογραφία και βίντεο από πολύ μικρότερη χιονόπτωση τον Δεκέμβριο του 2017, επί διακυβέρνησής του, όταν χιλιάδες άνθρωποι έμειναν εγκλωβισμένοι στα αυτοκίνητα τους, όχι για λίγα λεπτά όπως είπε, αλλά επί 8 ώρες στην Αθηνών- Λαμίας». «Αυτά για αποκατάσταση της αλήθειας» προσθέτει.

Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη Βουλή – Σφοδρή επίθεση Τσίπρα για “Μήδεια” και ΕΡΤ

Στην ανακοίνωσή του, ο κ. Ταραντίλης επισυνάπτει μια φωτογραφία και ένα βίντεο (στην διεύθυνση: https://youtu.be/b0KBPJuMUOw) που δημοσιεύτηκαν σε τοπικά Μέσα Ενημέρωσης την 22α Δεκεμβρίου 2017.

Χρήστος Σταθόπουλος