• 30 Νοεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ για τηλεκπαίδευση: Κατάντια Μητσοτάκη και Κεραμέως

 ΣΥΡΙΖΑ για τηλεκπαίδευση: Κατάντια Μητσοτάκη και Κεραμέως

Νέα επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, από την οποία ζητά να προμηθεύσει τους μαθητές με τα απαραίτητα μέσα, σε συνέχεια της εικόνας των παιδιών που έκαναν μάθημα στο καφενείο του χωριού.

«Η ΝΔ έβγαλε χθες δισέλιδη ανακοίνωση για να πει πως τα πέντε παιδιά που προσπαθούσαν να κάνουν μάθημα στο καφενείο του χωριού μέσα από δύο κινητά τηλέφωνα ήταν fake news που έστησε ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Δυστυχώς για τη ΝΔ και την κατάντια της κας Κεραμέως και του κ. Μητσοτάκη, η απάντηση ήρθε από τον ίδιο τον κοινοτάρχη Πεύκης: «Είναι στέλεχος της ΝΔ», αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

“Aνήκω στη Ν.Δ”, απαντά ο κοινοτάρχης Πεύκης που τον κατηγορεί η Πειραιώς ότι “έστησε” τη φωτογραφία με τα παιδιά στο καφενείο

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καλεί την κυβέρνηση να «αφήσει λοιπόν τις γελοίες δικαιολογίες και να αντιληφθεί ότι χιλιάδες οικογένειες σε όλη τη χώρα αδυνατούν να αντεπεξέλθουν παράλληλα στις ανάγκες τηλεκπαίδευσης και τηλεργασίας». «Το ελάχιστο που έχει να κάνει, σήμερα κιόλας, είναι να προμηθεύσει τους μαθητές με τα απαραίτητα μέσα», καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.