• 4 Αυγούστου, 2021

Συνέδριο Γονιμότητας: Kλάματα στο Πρωινό – Έξαλλη η Σκορδά

 Συνέδριο Γονιμότητας: Kλάματα στο Πρωινό – Έξαλλη η Σκορδά

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει το σποτ για το “1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γονιμότητας και Αναπαραγωγικής Αυτονομίας: Όρια και Επιλογές“. Η εκπομπή Πρωινό φιλοξένησε την δημοσιογράφο Νεφέλη Χατζηιωαννίδου και την Ιωάννα Δανδέλια, των Υπέροχων Γυναικών για να συζητήσουν για το επίμαχο θέμα, με τη Νάνσυ Παραδεισανού να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

“Όταν το είδα στο σπίτι μου έκλαιγα όλο το απόγευμα και σκεφτόμουν που είμαι 36 χρονών και το μόνο που με νοιάζει από εδώ και πέρα είναι να κάνω παιδί. Σκεφτόμουν τι κάνω;” ανέφερε, ξεσπώντας σε κλάματα on air.

Η γυναίκα που εμπνεύστηκε το σποτ για το Συνέδριο Υπογονιμότητας ζήτησε δημόσια συγγνώμη (vid)

“Το ότι είναι μία βιωματική σου ιστορία, είναι άλλο θέμα σεβαστό και να ακούσω την ιστορία μιας γυναίκας που βλέπει έτσι τα πράγματα. Τη στιγμή όμως που απευθύνεσαι στις γυναίκες, δεν μπορεί να είναι μία από τις εκατομμύρια άλλες περιπτώσεις γυναικών. Επειδή εκείνη που έγραψε το σποτάκι το έζησε έτσι, πρέπει κι εγώ να πω έτσι είναι η κατάσταση; Εγώ στα 41 μου δεν αισθάνομαι ότι έχω σβήσει πολλά κεράκια. Επίσης, η τούρτα μου και η τούρτα της Νάνσυς δεν ήταν μια στραπατσαρισμένη τούρτα”, ανέφερε η Φαίη Σκορδά από την πλευρά της, εμφανώς εκνευρισμένη.

“Επικοινωνιακά τι; Χτυπάς στο συναίσθημα στη δεύτερη ανάγνωση, βάζοντας μια τούρτα που τα χεράκια είναι έτσι, είναι λίγο χαλασμένη, μια γυναίκα θολή, γκρι με ένα σακάκι μαύρο, με τα μαλλιά… Όλα αυτά δείχνουν ότι κάποιος ασχολήθηκε να πει πως μια γυναίκα στα 41 που δεν έχει κάνει παιδί είναι δυστυχισμένη και αποτυχημένη. Αυτό λέει η τούρτα. Αυτή η τούρτα είναι η τούρτα μιας γυναίκας, που είναι μόνη της, της έβαλαν δύο κεράκια τελευταία στιγμή και πήγαν να πουν χρόνια πολλά… Είπα δεν θα μιλήσω σήμερα…Το θέμα είναι επικοινωνιακό και τις ενοχές που θες να δημιουργήσεις… Δεν έκανες κάτι λάθος, αλλά δεν έκανες και αυτά που έπρεπε. Ποια γυναίκα σήμερα 40 ετών, δεν ξέρει ότι κάποια στιγμή δυσκολεύει η κατάσταση. Δηλαδή ποια δεν το ξέρει; Τώρα περιμέναμε από αυτό το σποτάκι να μας πουν ότι ίσως δυσκολευτούν στα 40 να κάνουν παιδί;” συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

“Όποια γυναίκα νιώθει κάτι, την άγγιξε και τη διέλυσε”, είπε παίρνοντας ξανά τον λόγο η Νάνσυ Παραδεισανού.

Πηγή: enikos.gr