• 2 Δεκεμβρίου, 2020

Συγκλονίζει συγγενής του 41χρονου ιδιοκτήτη γηροκομείου: “Είχε άγχος…”

 Συγκλονίζει συγγενής του 41χρονου ιδιοκτήτη γηροκομείου: “Είχε άγχος…”

Έθεσε τέλος στη ζωή του με μία καραμπίνα, μέσα στο σπίτι του, αφήνοντας ένα ιδιόχειρο σημείωμα, ο 41χρονος ιδιοκτήτης του γηροκομείου στον Αγιο Στέφανο, που σόκαρε χθες το πανελλήνιο.

Άγιος Στέφανος: Άφησε σημείωμα ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου που αυτοκτόνησε – Τι έγραψε

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον διδάκτορα Γεροντολογίας εντόπισε η μητέρα του, ενώ οι αστυνομικοί επί πολλές ώρες προσπαθούσαν να διαπιστώσουν τις συνθήκες υπό τις οποίες ο 41χρονος έθεσε τέλος στη ζωή του. Ο κ. Μαύρος, κουμπάρος και νομικός σύμβουλος του Γηροκομείου, μίλησε στον ΑΝΤ1 για τον 41χρονο.

“Ήμασταν διστακτικοί στο να υπάρξει περαιτέρω δημοσιότητα στον χαμό ενός δικού μας ανθρώπου, ο τρόπος που καλύφθηκε σε κάποια μερίδα των ΜΜΕ μας αναγκάζει να επανέλθουμε. Ο Δημήτρης ήταν από τους λίγους ανθρώπους που κατανοούσε τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας σαν πολύτιμο στοιχείο της καθημερινότητάς μας” τόνισε. “Αυτή η μέριμνά του ήταν εκείνη που του δημιουργούσε όλο και μεγαλύτερο άγχος ειδικά εν μέσω της πανδημίας. Είχε άγχος πώς θα τους προστατέψει” πρόσθεσε.

“Το τραγικό είναι ότι δεν μίλησα μαζί του πριν αυτοκτονήσει. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Αυτό που ξέρω είναι ότι ήταν σοβαρός και ευαίσθητος. Ήταν τρομερά ευσυνείδητος. Αυτό που βλέπω και με λυπεί είναι ότι υπάρχει ακόμα έλλειψη σεβασμού” υπογράμμισε.