• 13 Απριλίου, 2021

Συγκλονίζει η Σάρον Στόουν για τη σεξουαλική κακοποίηση από τον παππού της – “Η γιαγιά μάς κλείδωσε μαζί του” (vid)

 Συγκλονίζει η Σάρον Στόουν για τη σεξουαλική κακοποίηση από τον παππού της – “Η γιαγιά μάς κλείδωσε μαζί του” (vid)

Απίστευτες αποκαλύψεις για τη ζωή της κάνει στο νέο της βιβλίο «The Beauty of Living Twice», δηλ. η «Ομορφιά τού να ζεις δύο φορές» η 63χρονη Σάρον Στόουν. Οπως αναφέρει στο βιβλίο, κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον παππού της όταν ήταν παιδί.

Ανέφερε μάλιστα ότι ήταν η γιαγιά της εκείνη που την κλείδωσε μαζί με την αδερφή της και τον παππού τους σε ένα δωμάτιο, όπου και τις κακοποίησε. Η βραβευμένη ηθοποιός έκανε την αποκάλυψη στη νέα της βιογραφία, στην οποία ο παππούς της, Κλάρενς Λόουσον, περιγράφεται ως κακοποιητής. Όταν η Σάρον Στόουν ήταν 14 ετών και ο παππούς της πέθανε, λέει ότι έσπρωξε το φέρετρο για να βεβαιωθεί πως ήταν νεκρός. «Τον έσπρωξα και η περίεργη ικανοποίηση πως επιτέλους είχε πεθάνει, με σόκαρε. Κοίταξα την Κέλι και κατάλαβε. Ήταν 11 χρόνων και όλο αυτό είχε τελειώσει» γράφει στο βιβλίο της, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Σε άλλο σημείο των απομνημονευμάτων της αποκάλυψε πως οι παραγωγοί της ταινίας «Βασικό Ένστικτο» της είπαν να μην ανησυχεί που θα έβγαζε τα εσώρουχά της στην διάσημη σκηνή ανάκρισης, επειδή, σύμφωνα με εκείνους, κανείς δεν θα έβλεπε ότι δεν φορούσε τίποτα από κάτω. «Μου είπαν: ‘Δεν μπορούμε να δούμε τίποτα – απλά θέλουμε να βγάλεις το εσώρουχό σου, καθώς λευκό αντανακλά το φως και θα μοιάζει σαν να φοράς εσώρουχα’. Ναι υπήρχαν πολλές απόψεις γι’ αυτό το θέμα, αλλά επειδή εγώ είμαι αυτή που έδειχνε τα γεννητικά της όργανα, επιτρέψτε μου να πω: Οι άλλες απόψεις είναι μ@@@» έγραψε στο βιβλίο της.

Αναφορικά με το «Βασικό Ένστικτο» η Σάρον Στόουν είχε δηλώσει στo Drew Barrymore Show: «Αποφάσισα να κάνω μια φωτογράφιση στο Playboy πολύ συγκεκριμένα επειδή ήθελα να πάρω τον ρόλο στο Basic Instinct». «Πίστευα ότι ήταν ο σωστός ρόλος για μένα και ήξερα τι έπρεπε να κάνω για να τον πάρω. Δεν ήξερα τι θα συνέβαινε με την ταινία μετά». Παρά τις αρχικές αντιδράσεις, η ταινία κατέληξε να είναι μία από τις πιο επιτυχημένες εισπρακτικά στη δεκαετία του 1990, ενώ χάραξε και την πορεία προς την επιτυχία για τη Σάρον Στόουν.

Η Σάρον Στόουν πρόσφατα έδωσε συνέντευξη στην Όπρα μιλώντας για το βιβλίο και για την πορεία της στον χώρο του θεάματος. Η αδερφή της σταρ νόσησε από κορονοϊό και ο τελευταίος χρόνος ήταν πολύ δύσκολος για την ηθοποιό. Στην Οπρα συζητήθηκε εκτενώς η μεταθανάτια εμπειρία της από το σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που άλλαξε κυριολεκτικά τη ζωή της. Ήταν 43 ετών και σύμφωνα με την ίδια, παραλίγο να πεθάνει, ενώ χρειάστηκαν κάποια χρόνια για να επανέλθει η ομιλία και η κίνησή της σε φυσιολογικά επίπεδα.

Είπε ότι η μεταθανάτια εμπειρία την έκανε πιο ήρεμη. Περιέγραψε πως όταν ήταν στο νοσοκομείο, είδε τρεις φίλους της που είχαν πεθάνει και ήθελε να είναι μαζί τους, αλλά τελικά αρνήθηκε, επιλέγοντας να ζήσει. Τελικά, διασώθηκε μετά από χειρουργική επέμβαση που διήρκησε 7 ώρες. Ακολούθως, είπε ότι ασπάστηκε τον Βουδισμό. Στο τέλος του βιβλίου της, η Σάρον Στόουν γράφει: «Έμαθα να βλέπω τα πράγματα διαφορετικά. Το έμαθα αυτό από τον θάνατο, τη ζωή και από το να είμαι αυτό που συχνά λέω: Η τελευταία ζωντανή σταρ».

Πηγή: ethnos.gr