• 27 Οκτωβρίου, 2021

Συγκλονίζει η Πρεζεράκου για την ανιψιά της, Αναστασία – Έκκληση για οικονομική βοήθεια

 Συγκλονίζει η Πρεζεράκου για την ανιψιά της, Αναστασία – Έκκληση για οικονομική βοήθεια

Η 7χρονη Αναστασία έχει διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο και πρέπει να μεταφερθεί επειγόντως σε εξειδικευμένη κλινική στο Χιούστον, με τα έξοδα νοσηλείας και θεραπείας να αγγίζουν τα 700.000 ευρώ, όπως τόνισε η πρωταθλήτρια του στίβου, Έρρικα Πρεζεράκου.

Η Έρρικα Πρεζεράκου συγκλονίζει με την έκκλησή της στην εκπομπή του Open, αναφέροντας το πώς άρχισε όλη αυτή η περιπέτεια, αλλά και τι γνωρίζει η μικρή για την υγεία της.

“Κατέρρευσε” η τηλεκπαίδευση – Καμία επίσημη ενημέρωση από το Υπ. Παιδείας -“Απειλές” σε παιδιά που δεν διαθέτουν κάμερες

«Οι γονείς της Αναστασίας χρειάζονται βοήθεια. Ελπίζω να είναι όλα καλά και να τα καταφέρει. Η μικρή θα πρέπει να πάει στο εξωτερικό, στο Τέξας σε ένα εξειδικευμένο νοσοκομείο, και αυτή τη στιγμή χρειάζεται τη βοήθειά μας – από προσευχή μέχρι χρήματα στον ειδικό λογαριασμό που έχει δημιουργηθεί. ‘Εχουν μαζευτεί σχεδόν τα μίσα χρήματα έχω συγκινηθεί απίστευτα από τους ανθρώπους. Όσο υπάρχουν άνθρωποι υπάρχει ελπίδα. Είναι μια σπάνια μορφή καρκίνου… πάντα πίστευα στα θαύματα. πιστεύω ότι όλοι μπορούμε να συντονιστούμε και να τα καταφέρει η Αναστασία».