Συγκλονιστική μαρτυρία: “Ελιωνα το χιόνι για να πάρω τα φάρμακά μου”

 Συγκλονιστική μαρτυρία: “Ελιωνα το χιόνι για να πάρω τα φάρμακά μου”

Τις απίστευτα δύσκολες στιγμές που έζησε εγκλωβισμένη στην Αττική Οδό επί δύο ημέρες περιέγραψε στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA η κυρία Ζωή.

«Μείναμε από τη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι έως την Τετάρτη το μεσημέρι. Ήμασταν δύο ημέρες μέσα στο αυτοκίνητο. Έχω κλειστοφοβία, δεν μπορούσα να καθίσω πουθενά. Έμπαινα και έβγαινα συνέχεια. Κάποια στιγμή με έπιασε πανικός, ευτυχώς είχα τα χάπια μου, αλλά με τι να τα πιω; Άνοιξα την πόρτα, πήρα λίγο χιόνι, αλλά δεν μπορούσα να πιω το χάπι. Πήρα μια μεγάλη χούφτα χιόνι, και μετά με έπιασαν τα δόντια μου, δεν μπορούσα να σταθώ, όλη τη νύχτα πέθανα από την κοιλιά μου, δεν μπορούσα να πάω τουαλέτα και έκανα την ανάγκη μου πάνω μου. Δεν είχα πού να πάω. Είχα κάνει και μια εγχείρηση», περιέγραψε η κα Ζωή.

Πεντέλη: Οι κάτοικοι έβαλαν “ρεφενέ” χρήματα για μπουλντόζα

«Στο αυτοκίνητο ήμουν με την κόρη μου και τον γαμπρό μου. Πήγαινα στον γιατρό. Θέλαμε γύρω στο 1,5 χλμ. για να βγούμε από την Κηφισίας. Έπαιρνα στα κανάλια», συνέχισε.

«Πώς θα το αποδείξω όλο αυτό ότι ήμουν εκεί; Δεν ξέρω αν ο γαμπρός μου έχει την απόδειξη από τα διόδια. Πώς να ξεκινήσουμε δικαστικό αγώνα, πού να βρούμε τα λεφτά;», διερωτήθηκε κλείνοντας η κα Ζωή.

Χρήστος Σταθόπουλος