• 6 Δεκεμβρίου, 2021

Συγκλονιστική ανάρτηση εντατικολόγου με διαλόγους ανεμβολίαστων που οδηγούνται στη ΜΕΘ

 Συγκλονιστική ανάρτηση εντατικολόγου με διαλόγους ανεμβολίαστων που οδηγούνται στη ΜΕΘ

Συγκλονιστικές μαρτυρίες ανεμβολίαστων που βρίσκονται στην εντατική του νοσοκομείου που εργάζεται ανέβαζε στο λογαριασμό της στο Facebook η εντατικολόγος Χριστίνα Κυδώνα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ:

Ο κύριος Κ. 58 ετών με ΧΑΠ μετά από 2 ημέρες στην πτέρυγα covid οδηγείται στην Εντατική (παρά τη χρήση high flow και bipap). “Γιατί δεν εμβολιαστήκατε?”… “γιατί φοβόμουν επειδή είχα ΧΑΠ”… “Μα γι΄αυτόν ακριβώς το λόγο έπρεπε να εμβολιαστείτε, για να προστατευτείτε”…”άκουγα διάφορα και φοβόμουν”.

Η κυρία Μ. 70 ετών με υπέρταση και υπερλιπιδαιμία, ο άντρας της στον διπλανό θάλαμο 80 ετών με άνοια και η κόρη της στο πλάι 38 ετών, όλοι ανεμβολίαστοι. Την θέτουμε το βράδυ σε high flow (μηχάνημα υψηλής ροής οξυγόνου) και τα δάκρυα της τρέχουν, κυλούν ποτάμι, βουβά, “Γιατί κλαις κυρία Μ?”…”φοβάμαι γιατρέ, φοβάμαι οτι έκανα λάθος και τώρα μπορεί να πεθάνουμε”.
Η κυρία Π. 60 ετών παχύσαρκη, διαβητική με στεφανιαία νόσο, μετά από 10 μέρες νοσηλείας οδηγείται στην Εντατική, δεν απάντησε σε καμία θεραπεία. Κάποιες νύχτες έκανε ταχύπνοια και πόνο στο στήθος, χωρίς να αποδεικνύουμε κάτι το οξύ. Ήταν κρίσεις πανικού. “Γιατί δεν εμβολιαστήκατε, αφού είχατε τόσους παράγοντες κινδύνου?”…”δεν ξέρω, άκουγα από δω, από κει, μπερδεύτηκα γιατρέ”.

Ο κύριος Α. 89 ετών πολυαγγειακός άρρωστος δυσπνοεί με 30lt οξυγόνου. “Εσείς γιατί δεν εμβολιαστήκατε?”… “άσε γιατρέ, έμπλεξα! έλεγα στα παιδιά μου να με πάνε να εμβολιαστώ κι αυτά μου λέγανε, άσε είναι επικίνδυνο”.

Τι κρίμα!

Και πόσα εγκλήματα διαπράττονται από τους πολύξερους επιστημονίζοντες άσχετου αντικειμένου που παραπληροφορούν και παίρνουν κόσμο στο λαιμό τους…Έχουμε πολλές πικρές ιστορίες να σας διηγηθούμε, ρωτήστε μας. Και μη δίνετε βάση στην αποψάρα του κάθε τυχάρπαστου που κάνει κριτική στην επιστήμη από τον καναπέ του.