• 15 Απριλίου, 2021

Survivor: Ποιο φαβορί αποχώρησε – “Καρφιά” για τους τηλεθεατές!

 Survivor: Ποιο φαβορί αποχώρησε – “Καρφιά” για τους τηλεθεατές!

Ένα από τα φαβορί του Survivor, ο ηθοποιός Γιώργος Κοψιδάς, αποχώρησε από το παιχνίδι. Μάλιστα, λίγο πριν αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο πέταξε “καρφιά” για τους τηλεθεατές τονίζοντας ότι αρέσκονται στο να βλέπουν τσακωμούς και κουτσομπολιά, παρά ευθύτητα.

“Ρίσκαρα και έχασα, έτσι είναι τα παιχνίδια, και αυτό εδώ είναι ένα παιχνίδι δεν πρέπει να το ξεχνάμε ποτέ. Χαίρομαι διπλά γιατί πρώτον θα επιστρέψω στους δικούς μου ανθρώπους, θα γιατρέψω τις πληγές μου, το σώμα μου, θα φάω όμορφα φαγητά, θα δω τις γάτες μου και επίσης χαίρομαι γιατί με τη ψήφο του ο κόσμος έδειξε τι θέλει να συνεχίσει να βλέπει” τόνισε.

“Δεν θέλει να βλέπει αυτά που πρεσβεύω εγώ όπως είναι η αλήθεια, η υγεία, η ευθύτητα, η ακεραιότητα, αλλά θέλει να βλέπει κουτσομπολιό, ίντριγκες, τσακωμούς, ανταλλαγή κακίας και αρνητικής ενέργειας. Οπότε χαίρομαι που θα φύγω από όλο αυτό. Το παιχνίδι μου έδωσε πάρα πολλά, παίρνω μαζί μου υπέροχες εικόνες και συζητήσεις. Από μακριά θα στέλνω την αγάπη μου και τη θετική μου ενέργεια στην κόκκινη ομάδα” τόνισε ο Γιώργος Κοψιδάς πριν αποχωρήσει.