• 1 Νοεμβρίου, 2020

Στο συλλαλητήριο για την Χρυσή Αυγή ο Αλέξης Τσίπρας

 Στο συλλαλητήριο για την Χρυσή Αυγή ο Αλέξης Τσίπρας

Σε μια σύσκεψη με τους στενούς του συνεργάτες Μιχάλη Καλογήρου (διευθυντή του γραφείου του και πρώην υπουργό Δικαιοσύνης), Αλέκο Φλαμπουράρη, Νάσο Ηλιόπουλο και Νίκο Ανδριόπουλο, το απόγευμα της Δευτέρας, αποφασίστηκε η συμμετοχή του Αλέξη Τσίπρα στο συλλαλητήριο για την απόφαση της Δικαιοσύνης για τη Χρυσή Αυγή.

Σήμερα, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με προεξάρχοντα τον Ευκλείδη Τσακαλώτα ανάρτησαν πλακάτ στη Βουλή με το σύνθημα “Δεν είναι αθώοι”.

Η παρουσία εξάλλου του πρώην Πρωθυπουργού στο συλλαλητήριο, όπως επισημαίνει και το ieidissis.gr, για την σημαντικότερη δίκη των τελευταίων δεκαετιών αναμένεται να αποτελέσει σύνθημα για μαζική παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ έξω από τη δικαστική αίθουσα το πρωί της Τετάρτης.

Την ίδια ώρα μάλιστα που ο κ. Τσίπρας θα βρίσκεται έξω από το Εφετείο στη Λουκάρεως μαζί με χιλιάδες κόσμου εν αναμονή της δικαστικής απόφασης, η σύζυγός του, Μπέττυ Μπαζιάνα, η οποία πραγματοποίησε παρέμβαση εν αναμονή της απόφασης σήμερα με άρθρο της υπό τον τίτλο «Δικαιοσύνη και Αξιοπρέπεια» στην Αυγή, θα βρίσκεται για ακόμη μία φορά στο πλευρό της Μάγδας Φύσσα στο ακροατήριο.