Σπαρταριστό επεισόδιο με Πορτοσάλτε: Αποχώρησε από το πλατό της εκπομπής εκνευρισμένος με… Τσίπρα (vid)

 Σπαρταριστό επεισόδιο με Πορτοσάλτε: Αποχώρησε από το πλατό της εκπομπής εκνευρισμένος με… Τσίπρα (vid)

Έξαλλος αποχώρησε από το πλατό της εκπομπής “Σήμερα” του ΣΚΑΪ ο Άρης Πορτοσάλτε, μετά από μία λογομαχία που είχε με τον Γιώργο Καραμέρο.

Η κόντρα ξεκίνησε όταν ο Γιώργος Καραμέρος, μετά από μία συζήτηση που είχαν μεταξύ τους νωρίτερα οι παρουσιαστές, αναφέρθηκε στο σύνθημα “σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα” που ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας: “Πάντως βαρβαρότητα είναι να πληρώνεις τη ρήτρα αναπροσαρμογής 2-3 χιλιάρικα, να πεθαίνεις εκτός ΜΕΘ, να βλέπεις νεοναζί Αζόφ μέσα στη Βουλή, αυτά είναι βαρβαρότητα”.

Ο Άρης Πορτοσάλτε ενοχλήθηκε από το σχόλιο για τον μαχητή του Τάγματος Αζόφ που απευθύνθηκε στη Βουλή, απαντώντας: “Αυτός που είδαμε υπερασπίζεται την πόλη του έναντι της βάρβαρης ρωσικής εισβολής με τους Τσετσένους οι οποίοι βιάζουν μωρά”. Όταν ο Γιώργος Καραμέρος επιχείρησε να παρέμβει, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ εκνευρίστηκε ακόμα περισσότερο, με τον κ. Καραμέρο να σχολιάζει: “Μη μου φέρεσαι με βαρβαρότητα, Άρη, συνέχισε”.

Η… χαριστική βολή δόθηκε όταν ο κ. Καραμέρος είπε: “Μην παίξετε άλλο Τσίπρα, έχει εκνευριστεί”. Στο άκουσμα της φράσης αυτής, ο Άρης Πορτοσάλτε αποχώρησε έξαλλος από το πλατό, παρά τις παραινέσεις των παρουσιαστών της εκπομπής.

Παναγιώτης Δρίβας