• 13 Ιουνίου, 2021

ΑΧΕΠΑ: 10 κρούσματα στο προσωπικό- Φόβοι για μεγάλη διασπορά!

 ΑΧΕΠΑ: 10 κρούσματα στο προσωπικό- Φόβοι για μεγάλη διασπορά!

Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, έχουν βρεθεί από χθες μέχρι σήμερα πάνω από 10 κρούσματα κοροναϊού σε διοικητικό, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Όπως τονίζουν η διασπορά στους εργαζόμενους του νοσοκομείου είναι ανυπολόγιστη και οι υγειονομικοί είναι πολύ ανήσυχοι και κάνουν ουρές για να υποβληθούν σε τεστ.

Όπως τονίζει η ΠΟΕΔΗΝ υπάρχει φόβος ότι η διασπορά είναι ακόμα μεγαλύτερη και η αγωνία έχει κορυφωθεί. Σημειώνεται ότι ακόμα και με 10 κρούσματα το νοσοκομείο αποδυναμώνεται καθώς οι εργαζόμενοι θα πρέπει είτε έχουν συμπτώματα, είτε όχι να μπουν σε καραντίνα.

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Δευτέρας 19/10/2020 έγινε σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό με τους τοποκούς φορείς της πόλης και επίσης όπως ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ στην κατανομή που δημοσιοποίησε στην Θεσσαλονίκη η τάση είναι αυξητική με χθες να καταγράφονται 49 κρούσματα κορονοϊού.

Περίπου 1.200 εργαζόμενοι (ιατρονοσηλευτικό, διοικητικό και λοιπό προσωπικό) θα υποβληθεί σε τεστ, ενώ ουσιαστικά το νοσοκομείο αναφοράς Covid μπαίνει στο μικροσκόπιο.