• 26 Οκτωβρίου, 2021

Σασμός spoiler: Ποιος σκότωσε τον Στεφανή;

 Σασμός spoiler: Ποιος σκότωσε τον Στεφανή;

Ο “Νικηφόρος”, ο γιος του Στεφανή, αποκαλύπτει τις εξελίξεις στη σειρά Σασμός. Ποιος δολοφόνησε τον πατέρα του;

Ο Γιώργος Αμούτζας, o οποίος υποδύεται τον Νικηφόρο στη δημοφιλή σειρά του Alpha που σημειώνει καθημερινά πρωτιές στην τηλεθέαση μίλησε στο «Happy Day» και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Θα μιλήσει ο Μανόλης;

“Ο Μανόλης είναι ο κολλητός φίλος του Νικηφόρου. Γνωρίζει ποιοι άνθρωποι είναι σημαντικοί για τον Νικηφόρο, γι αυτό δεν θα του πει για τον δολοφόνο για να μην τον ξαναπληγώσει” περιγράφει ο Γιώργος Αμούτζας.

Υψηλά ποσοστά τηλεθέασης η συνέντευξη της Ιωάννας στην Καινούργιου

“Συν τοις άλλοις οι καταστάσεις δεν του επιτρέπουν να μιλήσει , αλλά είναι και πολύ κλειστό παιδί. Δυσκολεύεται να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του. Το να μοιραστεί αυτό το οποίο έχει δει, που δεν είναι και κάτι ξεκάθαρο, μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερη αναταραχή” απαντά ο ηθοποιός για τις εξελίξεις στη σειρά “Σασμός”.

“Το όπλο που σκότωσε τον Στεφανή μπορεί να σήκωσαν ο Παντελής Αγγελάκης (ο καφετζής του χωριού), ο Κώστας (ο σύζυγος της Άσπας, με την οποία διατηρεί παράνομη ερωτική σχέση ο Στεφανής), ο Πετρής Βρουλάκης (υπήρχε η διαμάχη για το χωράφι) και ο Μαθιός” σημειώνει.

“Ως Νικηφόρος θεωρώ ότι ο Μαθιός δεν είναι ύποπτος. Θα δούμε μια ωραία σχέση να εξελίσσεται μεταξύ Νικηφόρου και Μαθιού… Οι τηλεθεατές θα μάθουν σύντομα τον δολοφόνο….» εξηγεί ο Γ.Αμούτζας για τις εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά “Σασμός”.

Και προσθέτει ότι «ο Νικηφόρος θα αργήσει να μάθει την αλήθεια. Είναι σαν τραγικός ήρωας: θα συμβαίνουν πράγματα που θα τα ξέρουν οι τηλεθεατές, οι γύρω του κι όχι ο ίδιος. Επίσης, ο Νικηφόρος θα βλέπει εφιάλτες γιατί δεν θα μπορεί να ξεπεράσει την εικόνα να του ετοιμοθάνατου πατέρα του, ο οποίος προσπαθεί να του ψελλίσει κάτι, προφανώς τον δολοφόνο του, αλλά τελικά δεν τα καταφέρνει. Είναι κάτι που τον βασανίζει. Είναι η φράση που δεν ολοκλήρωσε ο πατέρας του…».