• 26 Ιανουαρίου, 2021

Σάλος με είδηση του CNN: Πρότειναν… πραξικόπημα στον Ντόναλντ Τραμπ

 Σάλος με είδηση του CNN: Πρότειναν… πραξικόπημα στον Ντόναλντ Τραμπ

Μόνο ομαλή δεν θα είναι η μετάβαση, από ό,τι φαίνεται, από τον Ντόναλντ Τραμπ στον Τζο Μπάιντεν, καθώς ένα δημοσίευμα έχει προκαλέσει χαμό.Σύμφωνα με αυτό, σύμβουλοι του Τραμπ πρότειναν ακόμα και πραξικόπημα προκειμένου να μην παραδώσει την εξουσία στον Μπάιντεν.

Σύμφωνα με το CNN, σε σύσκεψη που έγινε υπό τον Ντόναλντ Τραμπ, ακούστηκαν τρομερά πράγματα, αφού κάποιοι πρότειναν ακόμα και πραξικόπημα!

Χαοτικές εικόνες σε αεροδρόμια της Ευρώπης (vid)

Ακριβώς έναν μήνα πριν την ορκομωσία του νέου Προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, στην σύσκεψη αυτή τα πράγματα ξέφυγαν σύμφωνα με το CNN, και ο Τραμπ άκουσε επιχειρήματα υπερ της επιβολής στρατιωτικού νόμου προκειμένου να παραμείνει πρόεδρος.

Ο Μάικλ Φλιν, ο πρώην σύμβουλος του Τραμπ στον οποίο έσπευσε να δώσει χάρη για να μην ανοίξει το στόμα του, έθιξε το θέμα σε δεξιό κανάλι, το Newsmax την περασμένη εβδομάδα και ήταν παρών στην συγκεκριμένη σύσκεψη την Παρασκευή.

Ο ίδιος ο Τραμπ έσπευσε να διαψεύσει τα περί στρατιωτικού νόμου την Κυριακή με ένα tweet, αλλά άνθρωποι με γνώση του θέματος δήλωσαν στο CNN ότι το θέμα συζητήθηκε την Παρασκευή στο Οβάλ Γραφείο αλλά παραμένει άγνωστο αν ο Τραμπ υποστήριξε αυτή την ιδέα.