• 25 Ιανουαρίου, 2022

Ρότσα: Γιατί είπα όχι στη μετεγγραφή Μαραντόνα στον Παναθηναϊκό

 Ρότσα: Γιατί είπα όχι στη μετεγγραφή Μαραντόνα στον Παναθηναϊκό

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Χουάν Ραμόν Ρότσα, μίλησε στο κεντρικό ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου για τον Ντιέγκο Μαραντόνα, τον οποίο χαρακτήρισε “επαναστάτη”.

“Ο Μαραντόνα σημαίνει πολλά για τον λαό της Αργεντινής” ανέφερε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού. Και συνέχισε: “Έχω την εντύπωση ότι το 90% του πλανήτη έριξε ένα δάκρυ για τον Ντιέγκο”.

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα αναφέρθηκε και στον λόγο που ο Μαραντόνα δε φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

  • “Όταν ήμουν προπονητής του Παναθηναϊκού, το 1995 αν δεν κάνω λάθος, με κάλεσε μία μέρα ο πρόεδρος, Γιώργος Βαρδινογιάννης στα γραφεία της ΠΑΕ. Του είχαν προτείνει να έρθει ο Ντιέγκο στον Παναθηναϊκό” είπε.

“Εγώ είπα στον «Καπετάνιο» τον λόγο που δεν ήθελα να έρθει ο Ντιέγκο στον Παναθηναϊκό. Εγώ δεν ήμουν έτοιμος να σηκώσω ένα φορτίο τόσο μεγάλο. Ο Ντιέγκο ήταν προς το τέλος της καριέρας του, με όλα τα προβλήματα που κουβαλούσε, τα οποία ήξερα από πρώτο χερι. Ο Μαραντόνα εκείνη την περίοδο δεν μπορούσε να μας δώσει πολλά ποδοσφαιρικά. Θα ήταν ωραίο για έναν μήνα, αλλά μετά θα ήταν ένα μεγάλο εμπόδιο για τη λειτουργία της ομάδας. Το κατάλαβε αυτό ο πρόεδρος και έτσι ο Ντιέγκο δεν φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού” κατέληξε.