• 8 Μαρτίου, 2021

Μετρό: Στη δημοσιότητα από ώρα σε ώρα οι φωτογραφίες των δραστών του ξυλοδαρμού του σταθμάρχη

 Μετρό: Στη δημοσιότητα από ώρα σε ώρα οι φωτογραφίες των δραστών του ξυλοδαρμού του σταθμάρχη

Η ΕΛ.ΑΣ. εντός της ημέρας αναμένεται να δώσει στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες των δραστών, που ξυλοκόπησαν άγρια τον σταθμάρχη στο μετρό της Ομόνοιας κι έχουν προκαλέσει αποτροπιασμό στην κοινή γνώμη.

Ο άγριος ξυλοδαρμός του σταθμάρχη του Μετρό στην Ομόνοια, δεν θα μπορούσε να μην προκαλέσει την παρέμβαση της Δικαιοσύνης. Η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την άγρια επίθεση που έστειλε στο νοσοκομείο τον άτυχο εργαζόμενο.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα προέκυψε ενδεικτικά ότι οι δράστες επιβιβάστηκαν σε συρμό, στον σταθμό του Αγίου Αντωνίου στο Περιστέρι με κατεύθυνση προς την Ομόνοια.  

Ο 52χρονος σταθμάρχης αντίστοιχα επιβιβάστηκε στο τρένο από τον σταθμό Ανθούπολη.

Προτού το τρένο φθάσει στην Ομόνοια, ο άτυχος υπάλληλος έκανε παρατήρηση στους δύο νεαρούς αρχικά επειδή είχαν ανεβάσει τα πόδια τους στα απέναντι καθίσματα, ενώ στη συνέχεια τους ζήτησε να φορέσουν μάσκα.  

Εκείνοι αντέδρασαν βρίζοντας και φτύνοντάς τον. Μόλις δε ο 52χρονος αποβιβάστηκε από το συρμό στην Ομόνοια εκείνοι τον ακολούθησαν. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε στους αστυνομικούς,  αρχικά δέχτηκε χτύπημα στο πίσω μέρος του κεφαλιού του με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος. 

Στη συνέχεια, οι δύο νεαροί άρχισαν να χτυπούν με κλοτσιές τον άτυχο άνδρα, όπως εξάλλου έχει αποτυπωθεί στο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας.

Το εντυπωσιακό στην υπόθεση είναι ότι μετά τον ξυλοδαρμό οι δύο νεαροί δεν αποχώρησαν από τον σταθμό. Άλλαξαν αποβάθρα και ατάραχοι συνέχισαν το δρομολόγιο με τελικό σταθμό αποβίβασης το Μοναστηράκι.