• 19 Σεπτεμβρίου, 2020

Ραγδαίες εξελίξεις με το Big Brother του ΣΚΑΪ μετά την προτροπή παίκτη για βιασμό – Πολιτική θύελλα, παρέμβαση Πέτσα, αποχώρηση του “κρητικού”

 Ραγδαίες εξελίξεις με το Big Brother του ΣΚΑΪ μετά την προτροπή παίκτη για βιασμό – Πολιτική θύελλα, παρέμβαση Πέτσα, αποχώρηση του “κρητικού”

Εξελίξεις αναμένονται το άμεσο διάστημα για το Big Brother στον ΣΚΑΪ, καθώς μετά το εμετικό, χυδαίο και προτρεπτικό σε βιασμό σχόλιο του παίκτη Αντώνη Αλεξανδρίδη, υπήρξε θύελλα αντιδράσεων στα social και ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ. Αποτέλεσμα ήταν ο Στέλιος Πέτσας να ζητήσει διερεύνηση του Θέματος.

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε πως έχει ζητήσει τη διερεύνηση του θέματος από το ΕΣΡ, καθώς και ότι αναμένει την αντίδραση του σταθμού ΣΚΑΪ.

Σε συνομιλία που έχει με δύο συμπαίκτες του ο Αντώνης Αλεξανδρίδης λέει ότι «με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό».

Το χυδαίο και προτρεπτικό σε βιασμό σε real time σχόλιο, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων πρώτα στα social.

Αλλοι χρήστες υποστηρίζουν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο εν λόγω παίκτης μιλάει απαξιωτικά για το γυναικείο φύλο. Μάλιστα στο πρώτο live του reality έκανε μπροστά στις κάμερες ομοφοβικά σχόλια.

Από χθες χάσταγκ #cancelbigbrother είναι πρώτο trend στο Twitter με πλήθος από χρήστες να ζητούν την ακύρωση του reality, ενώ τις τελευταίες ώρες ακόλουθοι του Αντώνη Αλεξανδρίδη στο Instagram του εξαπέλυσαν επίθεση.

Οι αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ

Για αναπαραγωγή κουλτούρας βιασμού που δεν μπορεί να γίνει ανεκτή κάνουν λόγο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο νέος γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τζανακόπουλος έκανε λόγο για «κουλτούρα βιασμού σε prime time και με χορηγούς», η οποία προκαλεί «αηδία και ανατριχίλα».

Σε ανάλογο ύφος και η δήλωση της βουλευτή και τομεάρχη Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης του ΣΥΡΙΖΑ, Έφης Αχτσιόγλου, η οποία μίλησε για τεράστια ευθύνη του τηλεοπτικού σταθμού και υπογράμμισε πως το ΕΣΡ θα έπρεπε να έχει ήδη παρέμβει.

Τόνισε ότι «Η αναπαραγωγή κουλτούρας βιασμού είναι αδιανόητη για την κοινωνία μας. Τεράστια η ευθύνη του καναλιού που μετέδωσε τον κανιβαλισμό. Καμία ανοχή. Το ΕΣΡ έπρεπε ήδη να έχει παρέμβει για να διακοπεί αυτή η χυδαιότητα».

Μετά απ’ όλα αυτά υπήρξε παρέμβαση της παραγωγής που έδειξε στον παίκτη την πόρτα της εξόδου.