• 29 Οκτωβρίου, 2021

Ραγδαίες εξελίξεις για τον 58χρονο – Τι διέταξε ο εισαγγελέας

 Ραγδαίες εξελίξεις για τον 58χρονο – Τι διέταξε ο εισαγγελέας

Με εισαγγελική εντολή οδηγείται σε ψυχιατρείο ο 58χρονος από την Καλαμάτα ο οποίος «εισέβαλε» στη Βουλή το πρωί της Δευτέρας προκαλώντας συναγερμό στην ΕΛΑΣ διέταξε ο εισαγγελέας. Κατά πληροφορίες έχει υπάρξει επικοινωνία των αρχών με τους συγγενείς του 58χρονου που γνώριζαν τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε καθώς κατά τις ίδιες πηγές ο αγρότης ελάμβανε φαρμακευτική αγωγή την οποία είχε διακόψει με δική του απόφαση.

Ο συναγερμός στην ΕΛΑΣ σήμανε λίγο μετά τις 10 το πρωί όταν ο οδηγός του αγροτικού στάθμευσε το όχημά του μπροστά από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και άρχισε να φωνάζει «θα σας ανατινάξω».

Κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, που έσπευσε στο σημείο για να διενεργήσει έλεγχο για τυχόν εκρηκτικά, εντόπισε πάνω στο αγροτικό αυτοκίνητο μία φιάλη υγραερίου (1/4 γεμάτη), 2 μπιτόνια με βενζίνη τα οποία ναι μεν ήταν άδεια αλλά μύριζαν το έυφλεκτο υλικό, ένα μπιτόνι νερό.

Σημειώνεται, ότι πάνω στο όχημα ο αγρότης με καταγωγή από τη Μεσσηνία είχε γράψει, μεταξύ άλλων, διάφορες λέξεις όπως «ιστοριογράφος», «λαϊκό δικαστήριο» και «ιαματικές πηγές». Μαζί του είχε και ένα αεροβόλο πιστόλι