• 18 Ιουνίου, 2021

Νέα ερωτήματα θέτει ο ΣΥΡΙΖΑ για την πρόσληψη της πρώην συζύγου του Γ. Κουμουτσάκου

 Νέα ερωτήματα θέτει ο ΣΥΡΙΖΑ για την πρόσληψη της πρώην συζύγου του Γ. Κουμουτσάκου

Πολιτικές αντιδράσεις εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί το δημοσίευμα της Αυγής βάση του οποίου η σύζυγός του Γιώργου Κουμουτσάκου προσελήφθη στη Βουλή αφού πρώτα απολύθηκε υπάλληλος που έπαιρνε 800 ευρώ το μήνα.

Σε ανάρτησή του στο twitter ο Γιώργος Κουμουτσάκος απαντά λέγοντας ότι πρόκειται για την πρώην σύζυγό του αφού έχουν συναινετικά χωρίσει, σχεδόν, ένα χρόνο. Μάλιστα, υποστηρίζει ότι δεν προσελήφθη αλλά ότι θα παρέχει νομικές υπηρεσίες και ότι το έμαθε από το δημοσίευμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Αυγή”: Απέλυσαν δικηγόρο των 800 ευρώ και προσέλαβαν τη σύζυγο του Κουμουτσάκου στη Βουλή (έγγραφα)- Η απάντηση του βουλευτή

Σύμφωνα με το δημοσίευμα πάντως η η κ. Καρρά θα παρέχει τις υπηρεσίες της με συγκεκριμένη μηνιαία αποζημίωση ύψους 1.750 ευρώ καθαρά, όχι, ωστόσο, ως μόνιμη πρόσληψη αλλά ως συνεργάτης με σύμβαση ενός έτους για την παροχή νομικών συμβουλών.

Να σημειωθεί, πάντως, ότι στην προσωπική του ιστοσελίδα ο Γιώργος Κουμουτσάκος αναφέρει στο βιογραφικό του – όπως αυτό εμφανίζεται μέχρι και τις 10 Μαΐου 2021 – ότι είναι έγγαμος. Ο ίδιος επισημαίνει, πάντως, πως αυτό συνέβη εκ παραδρομής και πως έχει χωρίσει εδώ και ένα χρόνο.

Η αξιωματική αντιπολίτευση υποστηρίζει ότι η Βουλή απέλυσε δικηγόρο, μητέρα δύο ανηλίκων, η οποία λάμβανε 800 ευρώ, προκειμένου να προσληφθεί η σύζυγος του κ. Κουμουτσάκου ως παράλληλη απασχόληση με μισθό 1.750 ευρώ.

«Μέχρι τώρα ο κ. Μητσοτάκης έβαζε και από τα παράθυρα τα ρουσφέτια του, αλλά έτσι που το πάνε δεν θα μείνουν ούτε τα παράθυρα στο Δημόσιο», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

Μετά το ρεκόρ μετακλητών εικοσαετίας, το γιουρούσι της ΝΔ στο κράτος συνεχίζεται με νέα επεισόδια.

Η Βουλή απέλυσε δικηγόρο, μητέρα δύο ανηλίκων, που λάμβανε 800 ευρώ, για να προσλάβει τη σύζυγο του κ. Κουμουτσάκου ως παράλληλη απασχόληση με 1.750 ευρώ.

Μέχρι τώρα ο κ. Μητσοτάκης έβαζε και από τα παράθυρα τα ρουσφέτια του, αλλά έτσι που το πάνε δεν θα μείνουν ούτε τα παράθυρα στο Δημόσιο.

Την ίδια ώρα, σοβαρά ερωτήματα προκύπτουν για τον πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα, ο οποίος απέλυσε μια δικηγόρο αμειβόμενη με 800 ευρώ το μήνα και προσέλαβε δυο με διπλάσιο μισθό.

Συγκεκριμένα εκτός από τη Ρ. Καρρά (που αμείβεται με 1.750 ευρώ καθαρά), προσελήφθη και ο Λεωνίδας Ερωτοκρίτου με αμοιβή 1.500 ευρώ καθαρά!