• 20 Οκτωβρίου, 2021

Πότε θα πάει ο Τσίπρας στο Mega και στον Σκάϊ; -Οι συζητήσεις για συνεντεύξεις στα δελτία ειδήσεων

 Πότε θα πάει ο Τσίπρας στο Mega και στον Σκάϊ; -Οι συζητήσεις για συνεντεύξεις στα δελτία ειδήσεων

Κρατήστε το: Οι επόμενες τηλεοπτικές εμφανίσεις του Αλέξη Τσίπρα έχουν σχεδόν αποφασιστεί από το επικοινωνιακό επιτελείο της Κουμουνδούρου και θα οριστικοποιηθούν τις επόμενες ημέρες. Θα υλοποιηθούν,δε, ανάλογα με τις πολιτικές εξελίξεις και την ένταση της αντιπολιτευτικής τακτικής. Ωστόσο, υπάρχουν και εκπλήξεις.

Το Backstage μαθαίνει πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πρόκειται να εντείνει τις εμφανίσεις του και του έχουν προταθεί συνεντεύξεις στον Αnt1 (είτε στο δελτίο ειδήσεων με τον Νίκο Χατζηνικολάου, είτε στην πρωϊνή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη), στον Alpha και τον Αντώνη Σρόϊτερ, στο Mega και στους Ράνια Τζίμα και Γιάννη Πρετεντέρη, καθώς και στο δελτίο ειδήσεων του Σκάϊ με τη Σία Κοσιώνη.

Η τελευταία περίπτωση -που θα περιλαμβάνει αναμφίβολα και τον διευθυντή της “Καθημερινής” Αλέξη Παπαχελά– συζητείται έντονα στην Κουμουνδούρου και θα αποφασιστεί ανάλογα με τις εξελίξεις, καθώς θεωρείται ιδιαίτερης αξίας τόσο λόγω της έντονα κριτικής στάσης που τηρεί ο Όμιλος Αλαφούζου (όχι, όμως, και η “Καθημερινή”) έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και επειδή θα απευθυνθεί σε ένα σκληρό και αντι-Σύριζα τηλεοπτικό κοινό. Αρκετοί πιστεύουν, υπενθυμίζοντας και την προηγούμενη συνέντευξη λίγο πριν τις εκλογές του 2019, πως κάτι τέτοιο θα ενισχύσει το “rebranding” του αρχηγικού προφίλ του κ. Τσίπρα.

Στο Mega το σχετικό αίτημα έχει διατυπωθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, από τον ίδιο τον Γιάννη Πρετεντέρη στην συνάντηση που ζήτησε και είχε πρόσφατα με τον Αλέξη Τσίπρα. Αναμφίβολα θα είναι ένα τηλεοπτικό γεγονός που θα έχει σημαντική τηλεθέαση λόγω της επιθετικότητας του γνωστού δημοσιογράφου κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης από την περίοδο ακόμα του παλαιού Mega. Σχετικές συνεννοήσεις κάνει και ο Σταμάτης Μαλέλης, διευθυντής του καναλιού που διατηρεί ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας με την Κουμουνδούρου.