• 18 Απριλίου, 2021

Πολάκης: Καταγγελία για απευθείας ανάθεση από τη Νικολάου

 Πολάκης: Καταγγελία για απευθείας ανάθεση από τη Νικολάου

Τις απευθείας αναθέσεις για την προμήθεια αυτή τη φορά γαντιών λάτεξ συνεχίζει η Σοφία Νικολάου σύμφωνα με καταγγελία του Παύλου Πολάκη.

Σύμφωνα με τα έγγραφα που έδωσε στη δημοσιότητα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, η Σοφία Νικολάου στις 22 Μαρτίου ενέκρινε την απευθείας ανάθεση 146.843 ευρώ για την αγορά γαντιών λάτεξ με τιμή 8,2  ευρώ για το κάθε κουτί των 100 γαντιών.

Αναλυτικά όσα αναφέρει σε ανάρτησή του:

ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ και των 70 νεκρών τη μερα,η πασίγνωστη πλέον κυρία ΝΙΚΟΛΑΟΥ ,της Αντιεγκληματικής πολιτικής….

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΑΙΣΧΡΟ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ «ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ»!!!

Νέα ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ανάθεση 146.843 ευρώ (χωρίς ούτε καν για τα ματια του κόσμου πρόσκληση για διαπραγμάτευση) για αγορά ΓΑΝΤΙΩΝ ΛΑΤΕΞ με τιμή 8,2 ευρώ το κουτί των 100 γαντιων !!!!(φωτό 2-3-4)

Αυτές είναι οι συμβάσεις της Cisco με το Υπουργείο Παιδείας για τα τηλεμαθήματα μέσω Webex – Κόστισαν 1,9 εκατ. ευρώ

Η ανάθεση γίνεται πάλι στην εταιρεία NEW OPTICAL SOLUTIONS που ειχε πάρει και τα γάντια νιτριλιου πριν λίγο καιρό με 15 ευρώ το κουτί (όταν η αστυνομία προμηθευόταν με 8 ευρώ) που έχει διαχειρίστρια την κυρία Ελένη Στυλιανής Αλεξανδρή ,συγγενής του αρχιεπισκόπου Καναδά που εκτός της εταιρείας επαγγέλεται και τραγουδίστρια (φωτό 5)Για σύγκριση βάζω (φωτο6-7)πρόσφατη σύμβαση αγοράς ποσότητας γαντιων από την 6η Υπε του γνωστού Καρβέλη από τον επίσης γνωστό προμηθευτή Λαινιωτη που η τιμή είναι 5,8 ευρώ το κουτί των 100 γαντιων .

ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ!!!!(στην πιάτσα τα βρίσκεις και με 4 ευρώ αυτά τα γάντια!!!!)

Είναι προφανές πως η κυρία Νικολαου λειτουργεί με κάλυψη Χρυσοχοΐδη και Μητσοτακη όταν ξεκοκαλίζει τόσο ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ δημόσιο χρήμα.

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ !