• 25 Οκτωβρίου, 2021

Μαφιόζικη εκτέλεση σε πολυσύχναστη γειτονιά στο κέντρο της Αθήνας – Ποιος ήταν ο 39χρονος που δολοφονήθηκε

 Μαφιόζικη εκτέλεση σε πολυσύχναστη γειτονιά στο κέντρο της Αθήνας – Ποιος ήταν ο 39χρονος που δολοφονήθηκε

Άλλη μια μαφιόζικη εκτέλεση στο κέντρο της Αθήνας σε πολυσύχναστη περιοχή μέσα σε κόσμο το βράδυ της Κυριακής. 39χρονος άνδρας έπεσε νεκρός από τα πυρά αγνώστου που του έστησε καρτέρι θανάτου στον Άγιο Παντελεήμονα. Σύμφωνα με πληροφορίες δέχθηκε συνολικά τέσσερις σφαίρες η μια εκ των οποίων στο κεφάλι.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 39χρονος ήταν ιδιοκτήτης νυχτερινού μαγαζιού και παλιός γνώριμος της ΕΛΑΣ με τους αστυνομικούς που έχουν αναλάβει να εξιχνιάσουν την υπόθεση να εκτιμούν ότι εντάσσεται στον εν εξελίξει πόλεμο αντίπαλων συμμοριών.

Η φονική επίθεση με θύμα τον 39χρονο έγινε σε καφετέρια στην οδό Λιοσίων όπου τον περίμενε ο άγνωστος ακόμα δράστης που πυροβόλησε το θύμα με 9αρι πιστόλι.

  • Η δολοφονία σημειώθηκε έξω από καφετέρια την ώρα που υπήρχε αρκετός κόσμος γύρω από το σημείο της επίθεσης. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να έχουν δει τον δράστη στην προσπάθεια της διαφυγής του αρκετοί πολίτες, που ήδη έχουν δώσει καταθέσεις στις Αρχές.

Για «άκρως επαγγελματικό χτύπημα», έκανε λόγο ο ιδιοκτήτης της καφετέριας, έξω από την οποία έγινε το φονικό. Σύμφωνα με τον ίδιο το θύμα καθόταν σε τραπέζι στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος όταν δέχθηκε τα πυρά του δράστη.

Αρκετή ένταση επικράτησε στο σημείο όπου έγινε η δολοφονική επίθεση στον Άγιο Παντελεήμονα.

Η ισχυρή παρουσία των ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ και της ΟΠΚΕ, ωστόσο, απέτρεψε τα χειρότερα ενώ στην περιοχή υπό τον φόβο περαιτέρω ταραχών, εμφανίστηκαν λίγο αργότερα και δυνάμεις των ΜΑΤ.