• 27 Νοεμβρίου, 2021

Ποιος είναι ο 20χρονος που παρέσυρε και σκότωσε τον 47χρονο διανομέα

 Ποιος είναι ο 20χρονος που παρέσυρε και σκότωσε τον 47χρονο διανομέα

Ένα 20χρονος είναι ο άνθρωπος που, οδηγώντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα, παρέσυρε και σκότωσε τον 47χρονο διανομέα στη Θεσσαλονίκη, πατέρα δύο παιδιών. Το αυτοκίνητο με το οποίο έγινε το μοιραίο, είναι στο όνομα του θείου του. Ωστόσο είναι ο 20χρονος που το οδηγούσε συνήθως ενώ οι γείτονες το έβλεπαν συνέχεια παρκαρισμένο έξω από το σπίτι του.

Αν και οι πληροφορίες λένε ότι δεν έχει καν άδεια οδήγησης, πολύ συχνά οδηγούσε το συγκεκριμένο σπορ αυτοκίνητο το οποίο μάλιστα, σύμφωνα με τους γείτονες το είχε ξανατρακάρει!

Πατέρας δύο παιδιών και ο ίδιος σύμφωνα με την εκπομπή TLIVE, ζούσε με την οικογένειά του και τους μετανάστες γονείς του και όλοι εξασφάλιζαν τα προς το ζην μαζεύοντας παλιοσίδερα με ένα τρίκυκλο, τα οποία στη συνέχεια πωλούσαν.

Σύμφωνα μάλιστα με τους γείτονές του, ο λόγος που δεν είχε άδεια οδήγησης είναι γιατί δεν γνωρίζει να γράφει ελληνικά και δε μπορεί να περάσει τις ανάλογες εξετάσεις.

Προανάκριση για το τροχαίο δυστύχημα, κάνουν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης. Στο μεταξύ, το πρωί, κηδεύτηκε ο 47χρονος ντελιβεράς που άφησε την τελευταία πνοή του στο τροχαίο…