• 19 Ιανουαρίου, 2022

Πιερία: Πέρασαν χειροπέδες σε διευθυντή Γυμνασίου οι “θεματοφύλακες του Συντάγματος”

 Πιερία: Πέρασαν χειροπέδες σε διευθυντή Γυμνασίου οι  “θεματοφύλακες του Συντάγματος”

Νέο περιστατικό σε Γυμνάσιο του Αιγινίου, στην Πιερία από αρνητές του κοροναϊού και την αυτοαποκαλούμενη «Συνταγματική Αστυνομία».

Ομάδα πέντε ατόμων που αυτοαποκαλείται «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» πέρασε χειροπέδες και «συνέλαβε» τον διευθυντή του Γυμνασίου του Αιγινίου. Μάλιστα, τον … παρέδωσαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής με την κατηγορία του… προδότη, σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr.

Το περιστατικό συνέβη, σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, λίγο μετά τις 7:30 σήμερα το πρωί την ώρα που έφταναν τα παιδιά στο σχολείο.

Όταν ο καθηγητής του Γυμνασίου πήγε να εισέλθει στο κτήριο, πέντε άτομα τον πλησίασαν, τον προπηλάκισαν και αφού τον αποκάλεσαν προδότη τού πέρασαν χειροπέδες και τον έβαλαν στο αυτοκίνητο, παραδίδοντάς τον λίγα λεπτά αργότερα στο ΑΤ της περιοχής.

Ο διευθυντής μεταφέρθηκε σε κατάσταση σοκ στο Κέντρο Υγείας της περιοχής όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Λοβέρδος: Αιχμές κατά ΣΥΡΙΖΑ ότι έδωσε “γραμμή” να ψηφιστεί ο Παπανδρέου

Ειδικότερα, οι διευθυντές του Γυμνασίου και του Λυκείου έλαβαν στις 24 Νοεμβρίου μέσω ενός δικαστικού επιμελητή ένα έγγραφο που σημείωνε πως τα σχολεία επιτάσσονται στο όνομα των «Αυτόχθονων Ελλήνων».

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr υπάρχουν συνεχείς απειλές και προπηλακίσεις εναντίον καθηγητών.

Συγκεκριμένα, μέσα στον Νοέμβριο μετά την εφαρμογή του edupass αλλά καθώς και μετά την εμφάνιση κρούσματος σε τμήμα του Λυκείου, που απαιτούσε τη διενέργεια rapid test σε μαθήτρια η ομάδα αυτή έφτασε στο σχολείο και απείλησε τους καθηγητές, εξυβρίζοντάς τους.

Τα πέντε άτομα συνελήφθησαν στο αστυνομικό τμήμα και αναμένεται να οδηγηθούν με τη διαδικασία του αυτοφώρου στον Εισαγγελέα.

Δείτε το βίντο του olympusmera.gr από τη στιγμή της προσαγωγής των ατόμων έξω από το αστυνομικό τμήμα:

Δήμαρχος Πύδνας – Κολινδρού: Ο απόλυτος παραλογισμός


Για τον «απόλυτο παραλογισμό» κάνει λόγο ο δήμαρχος Πύδνας – Κολινδρού, Αναστάσιος Μανώλας, στην περιοχή του οποίου συνέβη το πρωτοφανές γεγονός της «απαγωγής» Γυμνασιάρχη σχολείου, από τους αυτοαποκαλούμενους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος».

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο δήμαρχος, αφού δήλωσε τη θλίψη του για την αρνητική δημοσιότητα που λαμβάνει ο τόπος του λόγω του θλιβερού συμβάντος, περιγράφει τα γεγονότα.

«Οι αυτοαποκαλούμενοι Θεματοφύλακες του Συντάγματος «συνέλαβαν» τον γυμνασιάρχη και τον οδήγησαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Αναφέρω προς άγνωστη κατεύθυνση (τελικά τον μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα), ώστε να μπούμε στην ψυχολογία αυτού του ανθρώπου, για το πώς μπορεί ένιωθε εκείνες τις στιγμές», αναφέρει ο Αναστάσιος Μανώλας.