• 2 Δεκεμβρίου, 2020

Πέτσας: Αισιοδοξούμε για την Αττική – Κρίσιμο 48ωρο για τη βόρεια Ελλάδα – Τι είπε για την πρόταση δυσπιστίας

 Πέτσας: Αισιοδοξούμε για την Αττική – Κρίσιμο 48ωρο για τη βόρεια Ελλάδα – Τι είπε για την πρόταση δυσπιστίας

ÅÍÇÌÅÑÙÓÇ ÐÏËÉÔÉÊÙÍ ÓÕÍÔÁÊÔÙÍ ÌÅÓÙ ÔÇËÅÄÉÁÓÊÅØÇÓ ÁÐÏ ÔÏÍ ÊÕÂÅÑÍÇÔÉÊÏ ÅÊÐÑÏÓÙÐÏ ÓÔÅËÉÏ ÐÅÔÓÁ EUROKINISSI /ÁÐÅ POOL ÏÑÅÓÔÇÓ ÐÁÍÁÃÉÙÔÏÕ

Τους φόβους του για την βόρεια Ελλάδα εξέφρασε στην ενημέρωση του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, ενώ δήλωσε αισιόδοξος για την πορεία της Αττικής.

«Είναι πολύ σημαντικές οι επόμενες 48 ώρες για τη βόρεια Ελλάδα» είπε. Αντίθετα έδειξε να υπάρχει αισιοδοξία αναφορικά με την πορεία του κορονοϊού στην Αττική «σκεφτείτε ότι πριν από λίγες εβδομάδες οι ΜΕΘ ήταν γεμάτες κατά 2/3, τώρα λόγω της σταθερότητας τoυ αριθμού κρουσμάτων είναι 1/2».

“Με τη συζήτηση και την ψηφοφορία επιβεβαιώθηκε η ενότητα της ΚΟ της ΝΔ και η στήριξη στον υπουργό Οικονομικών”

Με ευχές στον Δημήτρη και τη Δήμητρα και «τη Θεσσαλονίκη που γιορτάζει την απελευθέρωσή της και τον πολιούχο της Άγιο Δημήτριο», ξεκίνησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ στη Βουλή η τριήμερη συζήτηση που προκάλεσε ο ΣΥΡΙΖΑ υποβάλλοντας πρόταση μομφής στο υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα», είπε ο κ. Πέτσας και συνέχισε: «Μία πρόταση μομφής που μετατράπηκε τελικά όπως επισήμανε ο πρωθυπουργός σε μπούμπερανγκ κατά του προκατόχου του. Με τη συζήτηση και την ψηφοφορία επαναβεβαιώθηκε η ενότητα της ΚΟ της ΝΔ και η στήριξη στον υπουργό Οικονομικών. Ταυτόχρονα δόθηκε η ευκαιρία να προβληθεί το κυβερνητικό έργο και βέβαια η ουσιαστική διαφορά με τις πολιτικές ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς σε διάστημα 16 μηνών μειώσαμε 18 φόρους ή ρυθμίσαμε φορολογικές υποχρεώσεις ενώ η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ επέβαλε ή αύξησε 29 φόρους. Ψηφίσαμε 115 νομοσχέδια από τα οποία τα 12 αφορούν κύριες διαρθρωτικές αλλαγές όταν επί ΣΥΡΙΖΑ γίνονταν αντιμεταρρυθμίσεις όπως στην παιδεία. Εξαλείψαμε το μεγαλύτερο από τα ελλείμματα, το έλλειμμα εμπιστοσύνης και με την αυξημένη εμπιστοσύνη της πατρίδας μας σε διεθνές επίπεδο βελτιώσαμε το επενδυτικό περιβάλλον».