• 16 Σεπτεμβρίου, 2021

Πετρούνιας : Η αποκάλυψη για τους απλήρωτους αθλητές και το “μαύρο” της ΕΡΤ

 Πετρούνιας : Η αποκάλυψη  για τους απλήρωτους αθλητές και το “μαύρο” της ΕΡΤ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΤΟΚΙΟ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Λευτέρης Πετρούνιας δεν είναι άνθρωπος που μασάει τα λόγια του.

Πριν από μερικούς μήνες ο Έλληνας πρωταθλητής κατά την επιστροφή του από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βασιλείας προχωρούσε σε μια αποκάλυψη.

Κατά την άφιξη του ο χρυσός Ολυμπιονίκης ξέσπασε για τις συνθήκες που επικρατούν στον ελληνικό αθλητισμό τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι τόσο εκείνος όσο και οι συναθλητές του είναι επτά μήνες απλήρωτοι.

Δεξίωση στο Προεδρικό για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας: Τα μηνύματα, οι συζητήσεις, οι παρουσίες

Όσα είπε τότε ο Πετρούνιας έρχονται σήμερα στην επιφάνεια με αφορμή τον «μαύρο» από την ΕΡΤ….

«Είναι ξεκάθαρα αφιερωμένο (το μετάλλιο) στην οικογένειά μου αλλά πάνω από όλα είναι στην Ελλάδα και τους Έλληνες και στους αθλητές που είναι πίσω μου. Αυτοί οι αθλητές που βλέπετε είναι επτά μήνες απλήρωτοι, το ίδιο ισχύει και σε εμένα και ελπίζω η νέα διοίκηση να μην συνεχίσει τα λάθη της παλιάς διοίκηση. Χάρη στους χορηγούς που έχω μπορώ να συνεχίσω να κάνω γυμναστική. Αυτοί οι αθλητές που βλέπετε πίσω μου είναι στην ίδια κατάσταση χωρίς χορηγούς».

Για το το χρυσό μετάλλιο: «Η γυμναστική παρά τις αντιξοότητες θα συνεχίσει να πηγαίνει μπροστά. Σηματοδοτεί τη δική μου επιστροφή προσωπικά γιατί κατάφερα μετά από 2-3 χρόνια τραυματισμών και κορωνοϊού να επιστρέψω στο επίπεδο που ήμουν παλαιότερα. Είμαι σίγουρος πώς η συνέχεια θα είναι λαμπρή».

Για τους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Εν όψει Ολυμπιακών σε προσωπικό επίπεδο μου δίνει πάρα πολύ δύναμη και μου δίνει το δικαίωμα να πιστεύω ότι θα μπορέσεω να διεκδικήσω ξανά το Ολυμπιακό μετάλλιο στο Τόκιο, δεδομένου ότι καταφέραμε να πάρουμε ένα τόσο καλό σκορ με ένα μικρό βήμα στην έξοδο. Θεωρώ ότι είναι ένα καλό μήνυμα. Το μήνυμα είναι ότι πρέπει να προσπαθούμε να κοιτάξουμε μπροστά και να επιστρέψουμε στην κανονικότητά μας και τις παλιές μας συνήθειες. Θέλω να είμαι υγιής και να συνεχίσω να κάνω τους Έλληνες περήφανους».

Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο libre.gr είναι προσωπικές και εκφράζουν μόνο τον συγγραφέα.