• 27 Νοεμβρίου, 2021

Πέραμα: Πώς ξεκίνησε η αιματηρή συμπλοκή με νεκρό και τραυματίες – Πυροβολισμοί, καταδίωξη, στο νοσοκομείο αστυνομικοί (vid)

 Πέραμα: Πώς ξεκίνησε η αιματηρή συμπλοκή με νεκρό και τραυματίες – Πυροβολισμοί, καταδίωξη, στο νοσοκομείο αστυνομικοί (vid)

Αιματηρή συμπλοκή αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ με αγνώστους το βράδυ της Παρασκευής και συγκεκριμένα στις 11:45, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένα άτομο και να τραυματιστούν ακόμη 7.

Συγκεκριμένα στην οδό Ελπίδος στο Πέραμα, υπήρξε συμπλοκή μεταξύ 3 ατόμων που επέβαιναν σε ένα αυτοκίνητο και αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ, κατά τη διάρκεια καταδίωξης. Ένας αστυνομικός πυροβόλησε κατά του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό ενός δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το MEGA, η αιματηρή καταδίωξη κατέληξε στο Πέραμα, αλλά είχε ξεκινήσει νωρίτερα από τη λεωφόρο Θηβών και συνεχίστηκε στο Χαϊδάρι.

Όλα ξεκίνησαν όταν στη λεωφόρο Θηβών, αστυνομικοί της ΔΙΑΣ εντόπισαν ένα λευκό αυτοκίνητο με τρεις επιβαίνοντες και επειδή το θεώρησαν ύποπτο, έκαναν σήμα στον οδηγό του να σταματήσει.

Εκείνος δεν υπάκουσε και έτσι ξεκίνησε η καταδίωξη από τη Θηβών, συνεχίστηκε στο Χαϊδάρι και κατέληξε στις οδούς Φρίξου και Ιωνίας στο Πέραμα, όπου και τελείωσε αιματηρά.

Έξι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ τραυματίστηκαν, ενώ τραυματίστηκε και ένας από τους επιβάτες του αυτοκινήτου. Ο τρίτος επιβαίνοντας εξαφανίστηκε από το σημείο και αναζητείται.

Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια του περιστατικού και μεταφέρθηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.