• 5 Αυγούστου, 2021

Πατούλη σε Λιάγκα και Σκορδά: “Ακούγεται ότι τα ξαναβρήκατε…”

 Πατούλη σε Λιάγκα και Σκορδά: “Ακούγεται ότι τα ξαναβρήκατε…”

Καλεσμένη στο “Πρωινό“ βρέθηκε η Μαρίνα Πατούλη, και μίλησε για όλα.

Στην έναρξη, μάλιστα, της συζήτησης, ο Γιώργος Λιάγκας, ρώτησε τη Μαρίνα Πατούλη για τη σχέση που έχει σήμερα με τον πρώην σύζυγό της. Η απάντηση στην ερώτηση ήταν με… με ερώτηση και απευθυνόμενη στον Γιώργο Λιάγκα ζήτησε να μάθει, αν τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να είναι ξανά ζευγάρι με τη Φαίη Σκορδά ισχύουν.

Αυτό είναι το νέο ειδύλλιο της Αντζελίνα Τζολί

«Πώς είναι η σχέση σου με τη Φαίη Σκορδά, γιατί ακούγεται ότι τα ξαναβρήκατε;».

Η αμηχανία στο πλατό του “Πρωινού” ήταν έντονη και τον λόγο πήρε η Φαίη Σκορδά, αναφέροντας στον αέρα της εκπομπής:

«Έχουμε μία καθαρά επαγγελματική σχέση, δεν τα ξαναβρήκαμε. Όταν ένα ζευγάρι χωρίζει και όταν υπάρχουν παιδιά, για να φτάσεις σε αυτή την απόφαση, είναι πάρα πολύ δύσκολη απόφαση.

Για μένα, που το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου είναι τα παιδιά μου, σημαίνει ότι δεν υπήρχε καμία πιθανότητα ή ότι έχεις εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες για να συνεχιστεί.

Άρα, με πολύ μεγάλη ωριμότητα αποφασίζεις να χωρίσεις για τους δικούς σου λόγους. Αν υπήρχε έστω και μία πιθανότητα να συνεχιζόταν, να μπορούσε να συνεχιστεί, σαφώς δεν θα χωρίζαμε. Η απόφαση που πήραμε εμείς ήταν οριστική.

Το ότι είμαστε ξανά μαζί σημαίνει ότι έχουμε μια πολύ καλή σχέση, θα την έχουμε πάντα γιατί είναι τα παιδιά μας, οπότε όλα αυτά τα σενάρια που ακούγονται δεν ισχύουν».