• 15 Ιουνίου, 2021

Παρελθόν ο Μπόλονι για Παναθηναϊκό – Με Συλαϊδόπουλο κόντρα στον Άρη

 Παρελθόν ο Μπόλονι για Παναθηναϊκό – Με Συλαϊδόπουλο κόντρα στον Άρη

Ο Λάζλο Μπόλονι αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Παναθηναϊκού. Η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε να απολύσει άμεσα τον ρουμάνο τεχνικό και όχι στο τέλος της χρονιάς και πλέον οι δύο πλευρές βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή για να βρεθεί η χρυσή τομή με την αποζημίωση του έμπειρου τεχνικού, ο οποίος είχε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Το Τριφύλλι στα παιχνίδια με Άρη και Ολυμπιακο που απομένουν, θα έχουν στην άκρη του πάγκου, τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο.

Όπως σημειώνει το Gazzetta.gr, το σκεπτικό της άμεσης απόφασης είναι το εξής: Από τη στιγμή που είναι ανοιχτή η τιμωρία του Άρη με αφαίρεση 6 βαθμών, στο πράσινο στρατόπεδο θέλουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες να επωφεληθούν από μία πιθανή αφαίρεση βαθμών στους κίτρινους.

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να μαζέψουν όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους στα τελευταία δύο παιχνίδια της χρονιάς. Η διοίκηση του συλλόγου, με τεράστια καθυστέρηση, έκρινε πως αυτό δεν μπορεί να συμβεί με τον Μπόλονι και για αυτό προχώρησε σε αυτή την κίνηση.

Ο Άρης βρίσκεται στους 59 βαθμούς και ο Παναθηναϊκός στους 52. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου εκτός από το μεταξύ τους παιχνίδι την Τετάρτη, κλείνει τις υποχρεώσεις της με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ενώ το Τριφύλλι με το αιώνιο ντέρμπι κόντρα στον βαθμολογικά αδιάφορο Ολυμπιακό.