• 19 Σεπτεμβρίου, 2021

Παραδέχεται ο Μπογδάνος τη λίστα στο Meaculpa.gr: Έγινε λάθος, διορθώθηκε

 Παραδέχεται ο Μπογδάνος τη λίστα στο Meaculpa.gr: Έγινε λάθος, διορθώθηκε

Απάντηση, παραδεχόμενος ουσιαστικά το γεγονός, έδωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος σε όσα του καταλογίζουν για τη δημοσιοποίηση ενός καταλόγου με ονόματα μαθητών-μεταναστών νηπιαγωγείου από το site Meaculpa.gr του οποίου φέρεται να ήταν ιδιοκτήτης.

O βουλευτής της ΝΔ έγραψε στο Twitter:

«Χθες έγινε ένα λάθος, που διορθώθηκε και υπήρξε απολογία. Το δε σάιτ, που δεν μου ανήκει, σήμερα διέκοψε τη συνεργασία με τον υπεύθυνο για αυτό. Το δικό μου σφάλμα υπήρξε ότι έκανα ένα RT που δεν έλεγξα, πιστεύοντας ότι το δημοσίευμα είχε αλλάξει.Τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού».

Πάντως ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος χθες απειλούσε με μηνύσεις με αφορμή τα δυσμενή σχόλια στα social που προκάλεσε το δημοσίευμα με ονόματα μαθητών και δασκάλας νηπιαγωγείου των Αθηνών, παρουσιάζοντας τον κατάλογο ως “σοκαριστικό”, επειδή κάποιοι ανάμεσα στους μαθητές έχουν ονόματα που μοιάζουν ξένα.

Το δημοσίευμα ως πηγή της λίστας, ανέφερε ότι “κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης”. Η ιστοσελίδα επεσήμανε επίσης ότι ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος είναι από τις “ελάχιστες εξαιρέσεις” βουλευτών που ασχολείται με το ζήτημα.

Μετά το σάλο και τις μαζικές αναφορές από χρήστες του twitter, η ιστοσελίδα meaculpa.gr, κατέβασε την “λίστα” ενώ ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος επέμενε έως σήμερα ότι ουδέποτε αναρτήθηκε η “λίστα νηπίων” στην ιστοσελίδα του.