• 29 Ιανουαρίου, 2022

Παπανικολάου: Εκκολαπτήρια της επιδημίας τα σχολεία – Tι καταγγέλλει ο εκπρόσωπος των νοσοκομειακών ιατρών για τους “εισβολείς αρνητές”

 Παπανικολάου: Εκκολαπτήρια της επιδημίας τα σχολεία – Tι καταγγέλλει ο εκπρόσωπος των νοσοκομειακών ιατρών για τους “εισβολείς αρνητές”

Με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας, Πάνος Παπανικολάου αναφέρεται στο ρόλο του ασφυκτικού συγχρωτισμού στα σχολεία και της διασποράς στην κοινότητα.

«Οι πληροφορίες από όλη την χώρα δείχνουν πως σημαντικότατο ρόλο στην διασπορά του ιού παίζει η άθλια κατάσταση ασφυκτικού συγχρωτισμού στα σχολεία τα οποία λειτουργούν ως εκκολαπτήρια της επιδημίας» αναφέρει ο διακεκριμένος επιστήμονας.

Αυτά είναι τα συμπτώματα της νέας μετάλλαξης “Ο” – Διαφορετικά από πριν – Όλες οι τελευταίες επιστημονικές πληροφορίες για το “μίγμα Φρανκενστάϊν”

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη στην ΕΡΤ Ο εκπρόσωπος των γιατρών στα δημόσια νοσοκομεία, αναφέρθηκε στις εκκλήσεις που έχουν κάνει το τελευταίο χρονικό διάστημα για προστασία των ίδιων από τους φανατικούς αντιεμβολιαστές, αναφέροντας ότι υπήρξε αδιαφορία από τους αρμόδιους φορείς.

Σύμφωνα με τα όσα ανησυχητικά περιστατικά περιέγραψε στην εκπομπή «Από τις Έξι» ο κ. Παπανικολάου, η ηγεσία του υπουργείου Υγείας αλλά και του υπ. Προστασίας του Πολίτη είχε αδιαφορήσει κατηγορώντας παράλληλα και τις διοικήσεις των νοσοκομείων ότι δεν επιδεικνύουν τη δέουσα προσοχή.

Όπως είπε ο κ. Παπανικολάου, αυτές οι επιθέσεις συνήθως γίνονται μέσα στη νύχτα. «Σε μια πτέρυγα με τριάντα ασθενείς και ένα μόνο ιατρό, ανά βάρδια, να τρέχει το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό να μην τους “σκάσει” από έλλειψη οξυγόνου ο ασθενής και να έχουν και αυτά τα περιστατικά όπου ομάδες αρνητών φωνάζουν “ιατροί – δολοφόνοι μη διασωληνώσετε τον άνθρωπο. Δεν υπάρχει κορονοϊός».

Παράλληλα, ο γιατρός με ανάρτησή του στο Twitter αναφέρθηκε στην τραγική κατάσταση των νοσοκομείων στην Θεσσαλονίκη.