• 8 Δεκεμβρίου, 2021

“Ο Νίκος Κουρής δεν αναφέρεται ως γιος του” λέει ο δικηγόρος της Μαργαρίτας Θεοδωράκη

 “Ο Νίκος Κουρής δεν αναφέρεται ως γιος του” λέει ο δικηγόρος της Μαργαρίτας Θεοδωράκη

«Δημοσιεύτηκαν τη Δευτέρα οι πέντε διαθήκες, αντίγραφα θα έχουμε την Παρασκευή. Η πρώτη διαθήκη είναι από το 2011, ενώ η τελευταία συντάχθηκε λίγο πριν τον θάνατό του», δηλώνει ο δικηγόρος της Μαργαρίτας Θεοδωράκη, Βασίλης Παναγιωτακόπουλος, που μιλά τόσο για τις διαθήκες που έχουν συνταχθεί από τον μεγάλο καλλιτέχνη, ενώ απαντά και για την υπόθεση του τεστ DNA που ζητά ο Νίκος Κουρής από τη Μαργαρίτα, στο Happy Day.

«Σε αυτές λαμβάνει πρόνοια για το έργο του που ήθελε να μείνει ζωντανό. Ήταν μία αγωνία, μία ανησυχία όχι πραγματική γιατί το έργο του είναι ζωντανό, είναι οικουμενικό… ενδιαφερόταν για τη διάδοση του έργου του», δήλωσε ο δικηγόρος της Μαργαρίτας Θεοδωράκη.

Συγκλονίζει ο πατέρας του Ζακ: “Μακάρι να ήταν ληστής και να ζούσε”

Μάλιστα, όπως υποστήριξε, με το άνοιγμα της διαθήκης δε θα υπάρξει καμία έκπληξη.

Όταν ρωτήθηκε για το αν η Μαργαρίτα Θεοδωράκη θα παραστεί στο γραφείο του εντεταλμένου γενετιστή κ. Φιτσιάλου για το τεστ DNA, ο κ. Παναγιωτακόπουλος εξήγησε ότι: «Δεν ξέρω ποιές είναι οι ανησυχίες του κ Κουρή, τα βιώματά του. Το στηρίζει σε ένα επαίσχυντο κείμενο των χαφιέδων της χούντας που παρουσίασε στο δικαστήριο. Ένα παιδί του Μίκη δεν θα το έκανε ποτέ αυτό. Αν της το επιτρέψουν οι δυσκολίες της, γιατί ασχολείται και είναι αφιερωμένη το έργο του κ. Θεοδωράκη».

Ο δικηγόρος της Μαργαρίτας τόνισε ότι ο κ. Κουρής δεν αναφέρεται στη διαθήκη του Μίκη Θεοδωράκης ως γιος του.

Πηγή: ethnos.gr