Ο Φουρθιώτης εκθειάζει Νικολάου και Οικονόμου μέσα από τον Κορυδαλλό (vid)

 Ο Φουρθιώτης εκθειάζει Νικολάου και Οικονόμου μέσα από τον Κορυδαλλό (vid)

Ο μάνατζερ και τηλεπαρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης μίλησε σήμερα τηλεφωνικά στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη προκειμένου να απαντήσει για… «τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα που είδαν το φως της δημοσιότητας μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές».

Για ακόμη μία φορά, έπλεξε το εγκώμιο του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρη Οικονόμου αλλά και της Γενικής Γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφίας Νικολάου, για την «εξαιρετική τους δουλειά» στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου και κρατείται.

Όπως τόνισε μάλιστα, «αξίζουν συγχαρητήρια οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, οι αρχιφύλακες, η διευθύντρια των φυλακών, που έρχονται από τις 6 το πρωί και φεύγουνε το βράδυ για να κοιτάνε έναν-έναν τους κρατούμενους.

Εγώ όχι μόνο δεν θέλω, αλλά εφόσον κριθεί από τη Δικαιοσύνη, όποια κι αν είναι η απόφασή της, είτε είναι στο 18μηνο, οτιδήποτε γιατί όλα αυτά είναι θέματα δικονομικά, θα την σεβαστώ όποια κι αν είναι…»

Βέβαια το γεγονός ότι ζήτησε να πάει στο Δρομοκαΐτειο (!)- προκαλεί έντονα ερωτηματικά σε συνδυασμό με τις σημερινές του δηλώσεις και τις πραγματικές του προθέσεις.

Παναγιώτης Δρίβας