• 20 Ιανουαρίου, 2021

Ο διάλογος Τσίπρα – Σακελλαροπούλου μπροστά στις κάμερες

 Ο διάλογος Τσίπρα – Σακελλαροπούλου μπροστά στις κάμερες

Όλα τα κρίσιμα θέματα της επικαιρότητας θα θέσει ο Αλέξης Τσίπρας στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, με την οποία συναντάται αυτή την ώρα. Ειδικότερα ο κ. Τσίπρας θα αναφερθεί στο κυβερνητικό αλαλούμ με τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας, αλλά και άλλες κεντρικές επιλογές της κυβέρνησης σε βάρος των πολιτών.

Στο διάλογο μπροστά στις κάμερες ο Αλέξης Τσίπρας είπε στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου, πώς θα παρουσιάσει και τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την αντιμετώπιση της υγειονομικής και οικονομικής κρίσης, ενώ επεσήμανε ότι θα πρέπει να υπάρξει ιδιαίτερη προσοχή στη λειτουργία των θεσμών καθώς και στην επιτακτική ανάγκη για λογοδοσία της εξουσίας, παράμετροι που δεν πρέπει να υποτιμώνται με πρόσχημα την κατάσταση υγειονομικής κρίσης που βιώνει η χώρα και την εφαρμογή περιοριστικών μέτρων.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, επεσήμανε ότι η πανδημία είναι μια πρόκληση για όλους τους Έλληνες και έκανε λόγο για το μίνιμουμ εθνικής συνεννόησης και ομοψυχίας παρά τις διαφορές πολιτικές θέσεις, αφού προέχει η προστασία των πολιτών. Παράλληλα ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα να συζητήσουν τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και για άλλα θέματα όπως αυτό της Παιδείας.