• 29 Οκτωβρίου, 2021

Ο άγνωστος διάλογος Δένδια-Μπογδάνου μετά το επεισόδιο στη Βουλή: “Για εμένα τα είπες αυτά;”

 Ο άγνωστος διάλογος Δένδια-Μπογδάνου μετά το επεισόδιο στη Βουλή: “Για εμένα τα είπες αυτά;”

Μπορεί ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος να μην είχε αντιληφθεί ακόμη και μετά την ένταση στη Βουλή ότι ο Νίκος Δένδιας ξέσπασε αποκλειστικά και μόνο εις βάρος του;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο Open ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δεν είχε καταλάβει οτι το ξέσπασμα του Υπουργού Εξωτερικών απευθυνόταν αποκλειστικά σε αυτόν.

Κάτι που προκαλεί εντύπωση αν κοιτάξει κανείς προσεκτικά τον κ. Δένδια, καθώς το βλέμμα του δεν στρέφεται καθόλου στα έδρα της αντιπολίτευσης, αλλά είναι αποκλειστικά «καρφωμένο» στο μέρος που κάθονται οι βουλευτές της ΝΔ.

Πώς η “έκρηξη” Δένδια οδήγησε εκτός ΝΔ τον Μπογδάνο – Ο θερμός διάλογος με Παφίλη και η παρέμβαση του ΥΠΕΞ

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ, μετά το τέλος της συνεδρίασης και προφανώς την ώρα που γραφόταν η ανακοίνωση για την διαγραφή του από το κόμμα, ο κ. Μπογδάνος πήγε και βρήκε τον κ. Δένδια και τον ρώτησε: «Υπουργέ για εμένα τα είπες αυτά; Γιατί τα είπες», με τον Υπουργό να του απαντά στον ενικό: «Αυτά που είπες είναι απαράδεκτα» και έφυγε για να πάει στο γραφείο του.

Μάλιστα άνθρωποι που ήταν παρόντες ανέφεραν πως το τετ-α-τετ τους δεν κράτησε πάνω από 30 δευτερόλεπτα, με τον κ. Δένδια να είναι φανερά εκνευρισμένος και να μην θέλει να μιλήσει μαζί του.