• 12 Μαΐου, 2021

Νεότερες εξελίξεις: Μυστηριώδης γυναίκα ελέγχεται για εμπλοκή στη δολοφονία Καραϊβαζ

 Νεότερες εξελίξεις: Μυστηριώδης γυναίκα ελέγχεται για εμπλοκή στη δολοφονία Καραϊβαζ

Tην εικόνα της μυστηριώδους γυναίκας η οποία φαίνεται από τις κάμερες ασφαλείας να τηλεφωνεί για αρκετή ώρα, πριν φτάσει ο Γιώργος Καραϊβάζ στο σημείο όπου τον εκτέλεσαν οι δύο δράστες την Παρασκευή στον Άλιμο, έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικές Αρχές.

Σύμφωνα με το real.gr από το υλικό που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί, φαίνεται ότι πρόκειται για μια γυναίκα που έχει, είτε σκούρα μαλλιά είτε φοράει σκούφο καθώς το βίντεο βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της επεξεργασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο σκοτάδι οι έρευνες για τη δολοφονία Καραϊβάζ – Δεν προκύπτουν σοβαρά στοιχεία από το βίντεο, τι ψάχνουν οι αρχές

Επίσης όπως διακρίνεται φοράει μεγάλα μαύρα γυαλιά ηλίου και χειρουργική μάσκα.

Από το βίντεο προκύπτει ότι η συγκεκριμένη γυναίκα μιλάει για παραπάνω από 4 λεπτά στο κινητό της και όταν το κλείνει ξεκινούν οι δράστες προκειμένου να κατευθυνθούν στο σημείο της δολοφονίας Καραϊβάζ, στη συμβολή των οδών Άννινου και Μουλοπούλου.

Στο πλαίσιο αυτό, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων εξετάζουν το αν επικοινωνούσε με τους δύο εκτελεστές.

Σύμφωνα με το real.gr oι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι δράστες να είχαν αποπειραθεί κι άλλες φορές να δολοφονήσουν τον Καραϊβάζ, χωρίς, ωστόσο, να το καταφέρουν επειδή συνήθως έβαζε το αυτοκίνητό του στην πυλωτή της οικίας του.

Την Παρασκευή, όμως, στην πυλωτή είχε παρκάρει το όχημά του ο γιος του αδικοχαμένου δημοσιογράφου…