• 23 Απριλίου, 2021

Νέος γύρος αντιπαράθεσης με αφορμή το βίντεο της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ: «Λυμένα χέρια-Δεμένη Δημοκρατία” – ΝΔ: “Είναι απαράδεκτο”

 Νέος γύρος αντιπαράθεσης με αφορμή το βίντεο της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ: «Λυμένα χέρια-Δεμένη Δημοκρατία” – ΝΔ: “Είναι απαράδεκτο”

Τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη πυροδοτούν και δεύτερο γύρο αντιπαράθεσης μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μετά τα μηνύματα του πρωθυπουργού και του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ , αλλά και τις κατηγορίες για το ποιος υποκινεί τέτοια γεγονότα όπως αυτά της Νέας Σμύρνης, τη σκυτάλη πήρε η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, ανεβάζοντας βίντεο με τίτλο «Λυμένα χέρια – Δεμένη Δημοκρατία. Λέμε όχι στην Αστυνομοκρατία», στο οποίο κατηγορεί ευθέως τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Νέα Σμύρνη: Στα χέρια της Αστυνομίας ο “Ινδιάνος” για την επίθεση στον αστυνομικό –Αλβανός χούλιγκαν ένας από τους 16 συλληφθέντες-Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Η αντίδραση της ΝΔ

Καταδικάζει η ΝΔ το «απαράδεκτο», όπως το χαρακτηρίζει», βίντεο της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ. Σε σχόλιο του κυβερνώντος κόμματος, αναφέρεται:

«Η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, σε σημερινό βίντεό της, δεν είδε πουθενά τα λυμένα χέρια εκείνων που έκαναν δολοφονική επίθεση εναντίον του αστυνομικού, αφήνοντάς τον αιμόφυρτο στο δρόμο. Τόσο πολύ καταδικάζουν την επίθεση! Ντροπή για ένα κοινοβουλευτικό κόμμα».