• 19 Σεπτεμβρίου, 2021

Νεκρός ο ιδιοκτήτης του “Novel” Γιώργος Καλέργης – Βρέθηκε κρεμασμένος μέσα στο μαγαζί του

 Νεκρός ο ιδιοκτήτης του “Novel” Γιώργος Καλέργης – Βρέθηκε κρεμασμένος μέσα στο μαγαζί του

ΣΟΚ προκαλεί στην τοπική κοινωνία του Βόλου η είδηση που κάθε λεπτό που περνά γίνεται γνωστή και αφορά στον θάνατο του 64χρονου Γιώργου Καλέργη, ιδιοκτήτη της καφετέριας Novel, επί της οδού Κουμουνδούρου στο κέντρο του Βόλου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του e-Volos.gr, ο επιχειρηματίας, που αναζητούνταν τις τελευταίες ώρες από την οικογένειά του και προς τούτο είχε ενημερωθεί και η Αστυνομία, βρέθηκε κρεμασμένος μέσα στο μαγαζί του.

Οι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, ενώ στο πλαίσιο της Προανάκρισης έχει παραγγελθεί νεκροψία – νεκροτομή.

Στην τελευταία του ανάρτηση στο fb ανέφερε:

“Τελικά δεν ξέρω πόσοι θα επιβιώσουν μετά από τα τραγικά και ελλιπή μέτρα που παίρνουν με δικτατορικό τρόπο οι κυβερνόντες που αυτοί δεν έχουν να χάσουν τίποτα ….. από τον μισθό τους …. πόσες επιχειρήσεις θα αφανιστούν ,,,,,,,,, εκείνο που είναι επικίνδυνο θα το πω με τα λόγια του Αϊνστάιν. Ο κόσμος θα υποφέρει όχι από εκείνους που κάνουν το κακό αλλά από εκείνους που τους βλέπουν και δεν μιλάνε !!!!!! Καληνύχτα”…