• 4 Αυγούστου, 2021

Σύζυγος Καρολάιν: Τα έστησε όλα μόνος – “Την έπνιξα μετά από καβγά”

 Σύζυγος Καρολάιν: Τα έστησε όλα μόνος – “Την έπνιξα μετά από καβγά”

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 32χρονος πιλότος τα έστησε όλα μόνο τους και πως δεν υπήρχε κανένας συνεργός στο έγκλημα. Ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος κατάφερε ακόμη και να δεθεί μόνο τους ενώ στους αστυνομικούς φέρεται να έκανε λόγο για συχνούς καυγάδες με την Καρολάϊν.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πιλότος ανέφερε ότι προχώρησε στη δολοφονία της συζύγου του μετά από ακόμη έναν έντονο καυγά με την Καρολάϊν. «Την έπνιξα με το μαξιλάρι» φέρεται να ομολόγησε. Αιτία των συχνών καβγάδων ήταν η ζήλια.

Στην ερώτηση, μάλιστα, γιατί δεν το είπε μέχρι σήμερα και έπαιξε όλο αυτό το θέατρο απάντησε ότι το έκανε γιατί φοβήθηκε για την κάταληξη του παιδιού του που θα έμενε και χωρίς τον πατέρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega η νεαρή κοπέλα έψαχνε στο διαδίκτυο σπίτι ή ξενοδοχείο για να φύγει από τα Γλυκά Νερά ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ φάνηκε ότι στις 00.00 το βράδυ υπήρξε μία ανταλλαγή μηνυμάτων ανάμεσα στο ζευγάρι, τα οποία δείχνουν ότι ίσως και να υπήρχε κάποιο ζήτημα προστριβής του πιλότου με τη σύζυγό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γλυκά Νερά: Συνελήφθη ο πιλότος – Ομολόγησε ότι αυτός δολοφόνησε την Καρολάιν

Υπάρχουν επίθετα και χαρακτηρισμοί στα αγγλικά, όπως η λέξη «stupid» στα τελευταία μηνύματα που έστειλε η Καρολάιν, με την αστυνομία να διερευνά περαιτέρω γιατί διατυπώθηκαν αυτές οι εκφράσεις.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος στο κεντρικό δελτίο του Mega το κρίσιμο «κενό» από την στιγμή που αφαιρέθηκαν οι κάρτες μνήμης από τις κάμερες του σπιτιού, η δραστηριότητα του κινητού του πιλότου και όσα έδειξε το βιομετρικό ρολόι της Καρολάιν αποτελούν τα νέα δεδομένα που ανατρέπουν την υπόθεση.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της τεχνικής ανάλυσης στο καταγραφικό των καμερών, προκύπτει μια απόκλιση. Ο 32χρονος στην κατάθεσή του έχει δώσει συγκεκριμένη ώρα που οι δράστες φεύγουν από το σπίτι και συγκεκριμένη ώρα που αφαιρούν την κάρτα. Όμως, οι ώρες αυτές φαίνεται ότι δεν συμφωνούν με τα εργαστηριακά δεδομένα, καθώς όλα δείχνουν πως η κάρτα έχει αφαιρεθεί 4 ή 5 ώρες πριν μπουν οι φερόμενοι ληστές στο σπίτι.

Παράλληλα, το smartwatch που είχε στο χέρι της η 20χρονη Κάρολαϊν είναι αυτό που έχει δώσει νέα στοιχεία στις Αρχές και οδηγεί τις έρευνες σε νέα τροπή αναφορικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Σύμφωνα με πληροφορίες, το βιομετρικό ρολόι δείχνει άλλο χρόνο θανάτου από όσα ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ο σύζυγός της που ήταν και ο μοναδικός μάρτυρας.

Το κινητό του 32χρονου πιλότου έχει και αυτό «μιλήσει» καθώς εφαρμογή δείχνει άλλα πράγματα για την κρίσιμη χρονική περίοδο που φέρεται να έγινε η δολοφονία. Και αυτό γιατί ο νεαρός άνδρας είχε καταθέσει πως ήταν δεμένος και ακινητοποιημένος ενώ η εφαρμογή δείχνει πως βρισκόταν σε κίνηση.