Νέα αναταραχή στον ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κούλογλου ζητά την διαγραφή του Πολάκη (vid)!

 Νέα αναταραχή στον ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κούλογλου ζητά την διαγραφή του Πολάκη (vid)!

Την ώρα που το βασικό θέμα συζήτησης στον ΣΥΡΙΖΑ είναι η πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για την εκ θεμελίων αλλαγή στο καταστατικό του κόμματος και την απευθείας εκλογή της ηγεσίας από τη βάση, σημειώνεται μία ακόμα παρέμβαση στελέχους που πυροδοτεί εσωκομματικές αντιδράσεις.

Ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου μίλησε στο Action24 και ζήτησε την διαγραφή του Παύλου Πολάκη κατά το “μοντέλο” της διαγραφής του Παναγιώτη Κουρουμπλή, επικαλούμενος πως με τις τοποθετήσεις του ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας προσφέρει επιχειρήματα στην κυβέρνηση.

Μέχρις ώρας δεν έχει υπάρχει καμία αντίδραση από την Κουμουνδούρου για την “προτροπή” Κούλογλου αλλά ούτε από τον ίδιο τον Παύλο Πολάκη, αν και είναι αρκετά πιθανό να συμβεί κάτι τέτοιο.

“Ανοιχτοί λογαριασμοί” Πολάκη- Κούλογλου

Δεν είναι το πρώτο επεισόδιο Πολάκη- Κούλογλου.
Ο Στέλιος Κούλογλου είχε σχολιάσει αρνητικά όσα είπε ο αρχηγός του κόμματος τον Σεπτέμβριο στη ΔΕΘ. Είχε πει ότι όσα είπε ο κ. Τσίπρας στη ΔΕΘ έμοιαζαν αποσπασματικά και δεν αποτελούν πειστική πρόταση αλλαγής. Κρίνει μάλιστα, με αναφορά στις δημοσκοπήσεις, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κερδίζει από τη φθορά της κυβέρνησης.

Ο Παύλος Πολάκης έγινε έξαλλος με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και σχολίασε: Μάλλον πρέπει να ξεκουραστείς από την πολιτική και να ασχοληθείς μόνο με τη δημοσιογραφία. «Ο Αλέξης Τσιπρας ΘΑ ΕΙΝΑΙ με την ψήφο του λαού πρωθυπουργός της χώρας μετά τις επόμενες εκλογές για να κάνουμε τη νέα αρχή για μας και τα παιδιά μας, μακρυά και απέναντι από το ΦΑΓΟΠΟΤΙ της διαπλοκής και το μεσαίωνα που φτιάχνει το Μητσοτακεικο!», σχολίασε. Έγραψε, μάλιστα, οργισμένος απευθυνόμενος στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ πως «αν εσυ είδες ‘ισοπαλία’ στη ΔΕΘ, μάλλον χρειάζεσαι γυαλιά» και έκλεισε γράφοντας: «Αν ονειρεύεσαι πρωθυπουργό «εκ προσωπικοτήτων» που θα υπαγορεύσουν τα διάφορα κέντρα είσαι βαθειά νυχτωμένος και μάλλον πρέπει να ξεκουραστείς από την πολιτική και να ασχοληθείς μόνο με τη δημοσιογραφία…..».

Σεραφείμ Κοτρώτσος