Μύκονος: Η αστακομακαρονάδα τους βγήκε “ξινή” – Νέα καταγγελία για εξωφρενική χρέωση σε εστιατόριο

 Μύκονος: Η αστακομακαρονάδα τους βγήκε “ξινή” – Νέα καταγγελία για εξωφρενική χρέωση σε εστιατόριο

Η Μύκονος ξανά στο επίκεντρο για μια χρέωση σε εστιατόριο του νησιού. Μια παρέα από τουρίστριες περιγράφει τα όσα έζησαν μόλις είδαν το λογαριασμό…

Ο… πλανήτης Μύκονος συνεχίζει να απασχολεί εντός αλλά και εκτός συνόρων. Αιτία και πάλι μια καταγγελία για μια χρέωση σε εστιατόριο που χαρακτηρίζεται εξωφρενική. Οι τουρίστριες αποφάσισαν να μιλήσουν σε βρετανική εφημερίδα που έσπευσε να αναδείξει το θέμα. Όλα αυτά προκαλούν έντονο προβληματισμό καθώς η χρονική συγκυρία είναι κρίσιμη και κάθε αρνητικό δημοσίευμα, μπορεί να κοστίσει. Το νησί άλλωστε στοχεύει όχι απλά ψηλά στη μάχη του τουρισμού για φέτος, αλλά κατευθείαν στην κορυφή, ώστε να καλυφθεί το έδαφος από τα προηγούμενα χρόνια με τους περιορισμούς που έφερε ο κορονοϊός.

Πιο αναλυτικά, δεύτερη καταγγελία μέσα σε λίγες μέρες, για μαγαζί στη Μύκονο το οποίο όπως αναφέρει η βρετανική Daily Mail, χρεώνει «χρυσό» τα πιάτα του και ακολουθεί μία επιθετική τακτική όταν ο πελάτης διαμαρτύρεται. Συγκεκριμένα μετά από τα καβουροπόδαρα, η 43χρονη Σέριλ δήλωσε στο βρετανικό μέσο ότι η παρέα των φίλων της παραπλανήθηκε, εκφοβίστηκε και εξαπατήθηκε ώστε να πληρώσει 1.536 ευρώ για φαγητό που δεν δικαιολογούσε αυτή την εξωφρενική τιμή.

Η τουρίστρια και η παρέα των φίλων παρήγγειλαν ένα πιάτο καλαμαράκια, μια αστακομακαρονάδα, μια σαλάτα και ένα ψωμί σε διαβόητο εστιατόριο στον Πλατύ Γιαλό. Η μητέρα δύο παιδιών είπε ότι η παρέα επισκέφθηκε το γραφικό νησί στις 3 Μαΐου και η πρώτη τους βραδιά καταστράφηκε αφού ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού και το προσωπικό του εστιατορίου τους στρίμωξαν όταν τόλμησαν να αμφισβητήσουν τον αστρονομικό λογαριασμό.

«Όλοι οι άνδρες στο εστιατόριο σηκώθηκαν και μας περικύκλωσαν, ήταν τουλάχιστον πέντε, σχεδόν μας έκλεισαν την είσοδο. Ήταν μια πολύ, πολύ τρομακτική κατάσταση γιατί ήμασταν έξι γυναίκες που μας περικύκλωναν πέντε άνδρες. Πρέπει να προσθέσω ότι ήταν όλοι ντυμένοι στα μαύρα, ήταν κάπως γκανγκστερικό», δήλωσε η γυναίκα.

Η καταγγέλλουσα, υπεύθυνη μάρκετινγκ, επέμεινε ότι το φαγητό και ιδιαίτερα η γεύση του, δεν δικαιολογούσε τον τεράστιο λογαριασμό. «Ξέρετε, υπερηφανεύονται ότι χρησιμοποιούν επιλεγμένα υλικά, αλλά ο αστακός ήταν απαίσιος. Όλα τα άλλα ήταν εντάξει, αλλά ο αστακός ήταν ίσως ο χειρότερος που έχω φάει ποτέ. Ειλικρινά, μόλις και μετά βίας τρώγονταν», πρόσθεσε στην Daily Mail…

πηγή: newsit.gr

Χρήστος Σταθόπουλος